Da ja uzimam, t220 bih bRez rasmisljanja ....jbg volem Samsung :)
Ajd uzdravlje
:: Prelazim sa samsunga CRT 17` na TFT pa se dvoumim izmedju modela :: vx2262wm :: vg2230wm :: t220 :: Primam sve sugestije :: Hvala unapred! :: :: `Japanci imaju samo jedan praznik godisnje a i na taj jedan rade`
Od tih gore navedenih bih definitivno prvo uzeo VX2262wm.
Normalno u svako doba dana bih uzeo pre ViewSonic nego li Smugsmuga...A narocito sad kad je izbacio svoju VX2260wm seriju...
Ako hoces da das 200-210 evra za monitor obavezno uzmi VX2260VM...Bolji/isplatljiviji je od svih navedenih a kosta odprilike isto...
ViewSonic VX2260wm Pored DVI i VGA ulaza ima i HDMI ulaz,rezoluciju 1920x1080(HD full) odziv 2ms,ugao gledanja 170 °/160 °,kontrast 1000:1(20000:1 dinamicki),zvucnici su skriveni tako da se uopste ne vide,a za integrisane zvucnike je zvuk vise nego kvalitetan...Monitor ima fenomenalnu sliku i ubedljivo je najisplatljiviji po performansama,a uz to je i od stvarno kvalitetnog proizvodjaca sa dobrom reputacijom...
Ja bih uzeo ViewSonic VX2262wm... Proguglaj spec ali generalno, tu sje negde i T220. Presudila bi duzina garancije kao i mogucnost da monitor ukljucim i pogledam u radnji pre nego sto ga odnesem kuci. Danas mnogo radnji ima politiku `svi su fabricki zapakovani i ne otvaramo ih, a u zlucaju mrtvih piksela pogledajte uslove garancije....` pa ti vidi kako ces da izgledas kad dodjes kuci i ukljucis monitor koji ima 1-2-3 mrtvih piksela .
:: Od tih gore navedenih bih definitivno prvo uzeo VX2262wm :: :: Normalno u svako doba dana bih uzeo pre ViewSonic nego li Smugsmuga...A narocito sad kad je izbacio svoju VX2260wm seriju.. :: :: Ako hoces da das 200-210 evra za monitor obavezno uzmi VX2260VM...Bolji/isplatljiviji je od svih navedenih a kosta odprilike isto.. :: :: ViewSonic VX2260w :: Pored DVI i VGA ulaza ima i HDMI ulaz,rezoluciju 1920x1080(HD full) odziv 2ms,ugao gledanja 170 °/160 °,kontrast 1000:1(20000:1 dinamicki),zvucnici su skriveni tako da se uopste ne vide,a za integrisane zvucnike je zvuk vise nego kvalitetan...Monitor ima fenomenalnu sliku i ubedljivo je najisplatljiviji po performansama,a uz to je i od stvarno kvalitetnog proizvodjaca sa dobrom reputacijom.. :: :: Da sad za sebe kupujem 22` monitor definitivni bih uzeo ovaj model :: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2260wm.ht :: :: Ne praktikujem da predlazem od tri ponudjena cetvrti,ali cim nisi svrstao ovaj monitor na listu pretpostavljam da nisi znao za njega Ispravka....Gore u tekstu sam pogresno napisao VX2260VM umesto VX2260WM.... Ulete mi Zmaj u post pa nisam stigao da se ispravim.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.