Naime, kad god pokrenem neku od ovih prostijih igrica (tipa big fish games) koje naravno ne rade u originalnpoj rezuluciji koja je adekvatna za moj monitor (lg 19` wide, 1440x900) dođe do toga da se ili samo ikonice premeste sa jednog mesta na drugo ili čak što me više nervira da se promeni rezolucija monitora, refresh rate ..?!!Nije mi se to dešavalo stalno, ali primetio sam u poslednih nedelju dana.. Ako treba nešto još od ostale konfiguracije mislim da može da bude od koristi grafička kartica a to je MSI 9600GT(mada verujem da je neki softverski problem...)
Probao sam ne može tako., to sam i ja prvo pomislio ali .... Nego problem je i rezolucija koja se promeni na 1280x.... a treba da bude 1440x900
:: ...cini mi se da mozes resiti problem sa desnim na desk pa lock desk content, ili tako nesto :: :: ...odavno ne koristim ikonice na desku, tako da nisam siguran, jbg, vise volim cistu sliku.. :: :: Pozz...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.