U inostranstvu se moze naci za 40tak dolara. Sto i nije tako mnogo, moja katrtica koju ja imam svakako vredi vise od 40tak dolara, i za sada mi nista bolje ne treba jer `tera sve kao luda ma max-u. Nnjen fdabricki cooler mi malo ruzan oa sam hteo to da stavim, voda mi malo komplikobvana za montiranje a i nije mi potrban takav sistem, vazdih lepo odradjuje posao. Moguce da kada bi ovde imala da se kupi kostala bi preko 100eura, ovo je ipak zemlja cuda u kojoj zive cudni ljudi sa jos cudnijim rezonima.
Re: Cooler master Hydra ima li negde kod nas??????
27.02.2009. 18:48
status: user broj poruka: 18472
Onda nemoj da ganjas gluposti vec gledaj nesto korisno,neki pravi vazdusni cooler.Zalman VF1000,Thermalright HR 03 Plus itd.. A nije to samo zbog referentnog izgleda vec i zbog hladjenja.G80 se fino greje.
:: U inostranstvu se moze naci za 40tak dolara :: Sto i nije tako mnogo, moja katrtica koju ja imam svakako vredi vise od 40tak dolara, i za sada mi nista bolje ne treba jer `tera sve kao luda ma max-u :: Nnjen fdabricki cooler mi malo ruzan oa sam hteo to da stavim, voda mi malo komplikobvana za montiranje a i nije mi potrban takav sistem, vazdih lepo odradjuje posao :: Moguce da kada bi ovde imala da se kupi kostala bi preko 100eura, ovo je ipak zemlja cuda u kojoj zive cudni ljudi sa jos cudnijim rezonima ::
I ovaj mi je strava Ovaj Themalright(malo mi se ne svidja), verovatno je dobar ali mislim da nije nista bolji od ovog AC koji je po meni mnogo ozbiljnije izgleda a i lepse. Ovaj Zalman onako, nista posebno sto se estetike tice a verovatno dobro i hladi. Slazem se hladjenje je primarno a estetika sekundarna stvar. Ma znam ja sta sve moze da se nabudzi na 8800 ultra, samo je pitanje gde moze da se nadje. Zalman koliko ja znam drzao je HG spot koga vise nema, a AC ne znam ni da li negde ima da se nadje.
Za Zalmana mogu ja da te uputim..Inace taj Zalman ja imam i vrh je,em sto hladi em sto lepo izgleda a jos je i led.Samo za njega ti treba onaj adapter da bi bio full kompatibilan za Ultru.Sto se tice Thermalright-a,svidjao se tebi ili ne to su najbolji vazdusni cooler-i koji postoje.Znaci ako gledas efikasnost samo njih treba uzeti!
I Want to believe - The truth is out there
:: I ovaj mi je strav :: Ovaj Themalright(malo mi se ne svidja), verovatno je dobar ali mislim da nije nista bolji od ovog AC koji je po meni mnogo ozbiljnije izgleda a i lepse :: Ovaj Zalman onako, nista posebno sto se estetike tice a verovatno dobro i hladi :: Slazem se hladjenje je primarno a estetika sekundarna stvar :: Ma znam ja sta sve moze da se nabudzi na 8800 ultra, samo je pitanje gde moze da se nadje :: Zalman koliko ja znam drzao je HG spot koga vise nema, a AC ne znam ni da li negde ima da se nadje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.