E ovako svaki dan kada palim racunar ujutru nema mi slike na racunaru uopste ali se cuje da uso u windows ali kad ga resetujem on dobije sliku da li je do drajvera ili do grafe grafa je msi3850 256ddr3 256bit oc
Tvoj problem nema veze sa drajverima. Drjveri ulaze u igru tek kad ti se napuni windows, a ti nemaš sliku od trenutka paljenja računara.
Aj baci info o osnovnim komponentama. Meni miriše na ploču. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako imaš uslova, probaj drugo napajanje. 60% napajanje, 30% ploča, 10% grafička. Svako drugo MS napajanje ima probleme. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
hvala bax videcu da probam sa jednim lc taj mi je na drugom kompu pa ako nije napajanje da odnesem da oni tamo gde sam kupio racunar skarabudze kako znaju da se ne bakcem
Nije neophodno da se zna konkretno, administrator i radim grafiku (broadcast), eto ukratko. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bax gde ti radis i cime se bavis ako sme da se zna posto se dobro razumes u ove racunare svaki tvoj savet mi je resio problem x :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.