doncocos, eseses i ostali, molim vas, ako moze kratak momentar zasto jedna ili druga kartica. Ovo ovako sto jedan kaze xfx drugi Gainward slabo moze da pomogne. Dajte neki argument...
Sole pamet i ubedjuju te u lazi i gluposti 8800 GTS 512 je odlicna karta i taj crvendac nema sta da trazi jer je sporiji osetno!Definitivno 8800 GTS 512!!!
to se i ocekivalo od tebe po tebi su nvidia govna bolja od ati kolaca
rad je od coveka napravio majmuna
:: Sole pamet i ubedjuju te u lazi i gluposti 8800 GTS 512 je odlicna karta i taj crvendac nema sta da trazi jer je sporiji osetno!Definitivno 8800 GTS 512!! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
512 jeste brza od 4830 + se g92 serija zlocinacki dobro klokuje .....ako ce igrati igre neka uzme to.... ali ja bih uzeo 4830 jer sad vise gledam HD filmove nego sto igram bilo sta.
Ajd uzdravlje :)
:: to se i ocekivalo od tebe :: po tebi su nvidia govna bolja od ati kolac :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Sole pamet i ubedjuju te u lazi i gluposti 8800 GTS 512 je odlicna karta i taj crvendac nema sta da trazi jer je sporiji osetno!Definitivno 8800 GTS 512!! :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Jeste da je 8800GTS dobra karta - to ne može niko da porekne. Ali ni u snu ne bih uzimao nešto što se pojavilo pre skoro 3 godine. To važi i za 9800 seriju, koja je 8800 sa novom oznakom. Dakle, ako hoćete nVidiju onda GTX200 serija, a od ATI-ja 4800. Sve ove starudije, posebno nVidijine, niko ne bi trebalo da uzima u obzir.
kolko je to osetno..... ajd da kaze da je mlati za20-30fps nego tu su u pitanju 4-5fps ja bih uzeo kartu novije generacije manje trose,manje se greju....dobijaju full podrsku preko drajvera itd... iako atijevi i dalje nisu jos kako treba...tuzno ali istinito
rad je od coveka napravio majmuna
:: 512 jeste brza od 4830 + se g92 serija zlocinacki dobro klokuje .....ako ce igrati igre neka uzme to... :: ali ja bih uzeo 4830 jer sad vise gledam HD filmove nego sto igram bilo sta :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: to se i ocekivalo od tebe :: :: po tebi su nvidia govna bolja od ati kolac :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: Sole pamet i ubedjuju te u lazi i gluposti 8800 GTS 512 je odlicna karta i taj crvendac nema sta da trazi jer je sporiji osetno!Definitivno 8800 GTS 512!! :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kakve tri godine malo si pobrkao,g92 je predstavljen krajem 2007. pocetkom 2008. i osetno je bolji od g80 koji je na starim 8800 modelima.
:: Jeste da je 8800GTS dobra karta - to ne može niko da porekne. Ali ni u snu ne bih uzimao nešto što se pojavilo pre skoro 3 godine. To važi i za 9800 seriju, koja je 8800 sa novom oznakom. Dakle, ako hoćete nVidiju onda GTX200 serija, a od ATI-ja 4800. Sve ove starudije, posebno nVidijine, niko ne bi trebalo da uzima u obzir :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Uzecu 8800gts 512 g92. Drzacu se i dalje nvidie iako je ova karta konkretno starija od 4830. Malo poredjenje: ipak je bolji vw pasat iz 2007god sa 2,0 motorom nego najnoviji golf sa 1.4 :) (8800 je visa klasa u nvidiji a 4830 je niza u atiju, iznad nje su 4850 i 4870)
Svaka ti je ko u Njegosa :D....nego nadji GS (golden sample ) od Gainwarda ili Sonic od Palta za 8800 (Palit je vlasnik gaiwarda) i vozi misko...to su zveri.
:: Uzecu 8800gts 512 g92. Drzacu se i dalje nvidie iako je ova karta konkretno starija od 4830. Malo poredjenje: ipak je bolji vw pasat iz 2007god sa 2,0 motorom nego najnoviji golf sa 1.4 :) (8800 je visa klasa u nvidiji a 4830 je niza u atiju, iznad nje su 4850 i 4870 :: :: ::
Po ovome je 8800GTS bolja od 4850, u igrama, ali to je od septembra 2008. Do tad izaslo je mnogo ATI Catalyst-a od kojih je svaki dao ubrzanje od preko 10% u skoro svakoj igri u skoro svakoj rezoluciji, 8800GTS je karta od pre 2 godine, i na nju su zaboravili, sto je izvukla izvukla je, a ovaj ATI se dobro klokuje izasao je pre 5 meseci, izaci ce driveri koji ce ga stalno ubrzavati. A da je neko postavio temu 9800GT vs 8800GTS svi vi iz nVidia tabora bi rekli da uzme 9800GT!
hehe e ebiga sad....da je dobijala 10 % na svakom drajveru sad bi radila 350% bolje i bila prema toj racunici brza od 4870 x2( reko bih gtx295 al svi ce odmah aaa nvidia aaaa nvidiaaa :)....
8800 gts 512 je u svakom pogledu bolja za igrice, brza+ bolje se klokuje + ima physics i za igrice nebitno koja je novija koja starija.
Ako ce gledati HD neka onda uzme 4830 sto bi ja uradio,
:: Po ovome je 8800GTS bolja od 4850, u igrama, ali to je od septembra 2008. Do tad izaslo je mnogo ATI Catalyst-a od kojih je svaki dao ubrzanje od preko 10% u skoro svakoj igri u skoro svakoj rezoluciji, 8800GTS je karta od pre 2 godine, i na nju su zaboravili, sto je izvukla izvukla je, a ovaj ATI se dobro klokuje izasao je pre 5 meseci, izaci ce driveri koji ce ga stalno ubrzavati. A da je neko postavio temu 9800GT vs 8800GTS svi vi iz nVidia tabora bi rekli da uzme 9800GT :: :: http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/compare,795.html?prod[2116]=on∏[2070]=o :: :: Pozdrav :: :: ::
Ma znam....ali drajveri koliko kod da su dobri i od izlaska 4xxx serije nisu popravili situaciju vise od 3-4 fps-a nema sanse...
p.s. u drajverima se naglasava poboljsanje perfom. u pojedinim igrama, obicno u onim koji su imale neki veliki propust (mislim u drajverima za doticnu igru ) , tako da se to ne odnosi na sve a pogotovo se ne odnosi na to da graficka radi bolje i brze za toliko u svim stvarima. Oda radi bolje (malo ) u tome u cemu je naglaseno...i ovo govorim kako za ati tako i za nvidiu . Ajd uzdravlje :)
:: Da ali je popravljen framerate od onog kad je izasla graficka, i to se ne odnosi samo na nju nego i na druge 4850, 4870 :: :: Pozdrav :: :: ::
Samo ti poslusaj Esesa i Plamena. Svi njihovi postovi su copy-paste tipa nvidia drajveri su bolji i nvidia kartice su bolje, pa makar poredili ATI 4870x2 i nvidia FX5200. Cudi me da nisi dobio savet da kupis nv9600 gt posto je oni imaju i to su najbolje kartice koje trenutno postoje.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.