Instalirao, odvrnuo sve u FUL-u i vrlo brzo se razocarao.Stvar ukusa,moglo bi se reci. Sto se tice same igre,stigao sam kao RADOVAN III do slova E i onda rekao:`E,do k...a`! Pojavio mi se neki smarac da ga `utepam` i vise stvarno nisam mogao da se smaram.Sve sam mislio da ce biti bolje.Moj predlog je da ne trosite dzaba vreme. Simke Valjevo u srcu!!
Meni je bio ok sve dok nisam dao bratu da odigra pola sata, i dok on nije sejvovao preko mog sejva tako da mi je nepovratno otislo tih pola sata adventuringa, negde na pola igre...posle toga nisam mogao da nikako nateram sebe da nastavim da igram... ne znam....nije da sam cistunac ali bilo mi je gadno da nastavim posle njega :)
ali sands of time( prvi deo trilogije, mislim da je to naziv, ne secam se) i two thrones (poslednji) su bolji od ovog novog, ovde su najpozitivnije strane, bar po meni, dijalozi sa elikom, i adventuring deonice, borba je DOSTA labava a grafika je diskutabilna...ok je ko voli mangu, ali...mogli su dosta bolje... Bez J. Merchnera nema nista
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.