Hoce li se performanse integrisane grafichke karte povecati ukoliko se memorija postavi u dual channel mode? Zna li neko sa kojom grafikom bi mogla da se poredi integrusha Nvidia 7050pv i kako da na Asus 193D povecam(rastegnem) velichinu slike po vertikali i horizontali, jer izgleda da samo moze da se pomera pozicija?
Ma integrusa ostaje integrusa...bez obzira na dual chanel...neces se na ovoj naigrati... U rangu je sa starom FX 5200,128mb,128bit,ili mozda mozda za nijansu jaca...Znaci najjaca igra koju ce poterati je otprilike,cod2 na minimum podesavanja,ili nfs underground 2 na medium podesavanja,ili fear na 640x480 i sve na low uz povremena seckanja...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Hoce li se performanse integrisane grafichke karte povecati ukoliko se memorija postavi u dual channel mode :: Zna li neko sa kojom grafikom bi mogla da se poredi integrusha Nvidia 7050pv i kako da na Asus 193D povecam(rastegnem) velichinu slike po vertikali i horizontali, jer izgleda da samo moze da se pomera pozicija :: ::
Windfuckeru, men` se čini da ti nisi instalirao drajvere za tu grafulju. Obrati pažnju na poslednju stvar... ovaj, idi na sajt asusteka i nađi video drajvere za baš tu grafulju, pa probaj. Bolje je u dual-channel-u. 2%. Kad instaliraš prave drajvere, i prepozna ti čip, onda brljaj po rezoluciji i ostalom...
Izgleda da se nismo najbolje razumeli u vezi monitora. Hteo sam da kazem da na ovom Asus monitoru nema podeshavanja u meniju da moze da se razvuche slika po horizontali i vertikali. Znash ono kada pustish igricu pa ti ostane crno sa strana, razvuchesh sliku i teraj. Nisam video skoro monitor da nema takvu opciju u sebi.
`Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva`
:: Windfuckeru, men` se čini da ti nisi instalirao drajvere za tu grafulju. Obrati pažnju na poslednju stvar... ovaj, idi na sajt asusteka i nađi video drajvere za baš tu grafulju, pa probaj. :: Bolje je u dual-channel-u. 2% :: Kad instaliraš prave drajvere, i prepozna ti čip, onda brljaj po rezoluciji i ostalom.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Razlika je totalna mizerija - malo brža share memorija ne pomaže ništa njenom GPU-u. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa ima tu istine, ako je na toj integruši 3dmarkX davao 307 peona, sa Dual channel-om će imati 313, pa ti gledaj. Ima sve da poleti.
Mislio sam da ću sam sebe zavarati, al mi ne uspeva. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax ne zavaravaj sire narodne mase....nije to mizerno, to je bar 2 poena vise u 06-toj verziji markonje :P :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Razlika je totalna mizerija - malo brža share memorija ne pomaže ništa njenom GPU-u :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
:: Izgleda da se nismo najbolje razumeli u vezi monitora. Hteo sam da kazem da na ovom Asus monitoru nema podeshavanja u meniju da moze da se razvuche slika po horizontali i vertikali. Znash ono kada pustish igricu pa ti ostane crno sa strana, razvuchesh sliku i teraj. Nisam video skoro monitor da nema takvu opciju u sebi :: :: `Ko se jednom o mleko opeche, taj i u jogurt duva
Nisi ti mene razumeo, bez obzira na monitor, iz drajvera grafičke se `širi` slika. Ako te zezaju drajveri i nećeš da instaliraš drajvere ZA INTEGRALJKU nVidiju (zato što meni liči da drajver nije prepoznao čip) probaj i sa PowerStrip-om ili Riva Tuner-om.... pa ako sam ja u pravu, neće ti prepoznati grafulju ni jedan od ta dva programa ili će da kukaju za drajverima, a ako sam u krivu, nešto je neispravno. Slika mora biti razvučena po celom ekranu pa bila ili ne skalirana, ako je sve ispravno. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.