End, Ale luja, 4850 X2 inkludid, so aj dont nid to daunload from Safirs sajt, ou jea. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
sta ces bax-e kad odstupas od standarda ti hoces dve odjednom
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: End, Ale luja, 4850 X2 inkludid, so aj dont nid to daunload from Safirs sajt, ou jea :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Sad ću da poteram neku igru pa da vidim da li ima kakvog dobitka. Interesantno je da i dalje ne mogu da skinem ništa sa AMD-ATi-jevog sajta. Barem ne iz Firefoxa. Skinuo sam jutros Orku (kao bazirana je na mozili) i iz nje vezi bez problema. Šta ja to nemam podešeno u Firefoxu, nemam pojma. Ako neko može da mi otkrije tajnu neka javi. Kad kliknem na daunload izbaci sledeću poruku.
Secure Connection Failed https://www.ati.com uses an invalid security certificate. The certificate is only valid for a248.e.akamai.net (Error code: ssl_error_bad_cert_domain)
Ne bih da smaram sa glupostima, ali ako neko može da pomogne, hvala unapred.
:: Sad ću da poteram neku igru pa da vidim da li ima kakvog dobitka. Interesantno je da i dalje ne mogu da skinem ništa sa AMD-ATi-jevog sajta. Barem ne iz Firefoxa. Skinuo sam jutros Orku (kao bazirana je na mozili) i iz nje vezi bez problema. Šta ja to nemam podešeno u Firefoxu, nemam pojma. Ako neko može da mi otkrije tajnu neka javi. Kad kliknem na daunload izbaci sledeću poruku :: :: Secure Connection Faile :: https://www.ati.com uses an invalid security certificate :: The certificate is only valid for a248.e.akamai.ne :: (Error code: ssl_error_bad_cert_domain :: :: Ne bih da smaram sa glupostima, ali ako neko može da pomogne, hvala unapred :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
#MaliAbner, problem se rešava tako što instaliraš Operu.
Ja nisam primetio neku razliku u igrama, igrao sam Tomb Raider Underworld i GTR Evolution, čini mi se da i jedna i druga ionako rade na preko 100fps.
U COD4 mi se čini da na par mesta, gde je umela da se na trenutke uspori igra na oko 35-40 fps, da sad radi na možda 40-50 fps, ima par mesta, sa nekim gomilama senki. Ostatak igre, kao i do sada, ide prilično glatko, na možda 65-85 fps, nisam merio, pišem prema nekom ``osećaju``, tako da se ne bunim.
CCC se otvara malo brže nego stariji, ima i manje one ``dugmiće`` gore.
Primecuje se razlika ovog novog drivera u Avivo ,brze odradi mpeg2 u divx
21.02.2009. 17:33
status: user broj poruka: 7723
Pre mi je davao vreme za enkodiranje mpeg2 u divx oko 16 min za film Total Recall duzina ~ 103 minute sada daje 11 minuta za enkodiranje istog u divx ,sto me prijatno iznenadilo ,jedina mana Aviva je sto ne mozes da menjas rezoluciju ,ona je uvek 640 x 480.
Necemo da pocinjemo o tome sta je dasick otkrio... Niko ne iziskuje paznju, samo smo svi opusteni. To sto neki ovde na berzi imaju mentalnih problema pa ne shvataju salu, to je njihov problem... __________________ Scourge of PCBerza
:: DaSickSyst je otkrio istinu, još odavno, pa ono, nema više potrebe za iziskivanjem pažnje, razumeli smo svi. :: :: Poštujemo Vaš izbor i to sve :: :: I, u budućnosti nemojte očekivati da svi postanemo buljaši samo zato što je vama sad ok, ne bi bilo fer prema svima :: :: Glavni štab.
necackaj mecku...... kod mene minesweper radi 40+ fps....sa 9.2..
rad je od coveka napravio majmuna
:: Necemo da pocinjemo o tome sta je dasick otkrio.. :: Niko ne iziskuje paznju, samo smo svi opusteni. To sto neki ovde na berzi imaju mentalnih problema pa ne shvataju salu, to je njihov problem... :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: DaSickSyst je otkrio istinu, još odavno, pa ono, nema više potrebe za iziskivanjem pažnje, razumeli smo svi. :: :: :: :: Poštujemo Vaš izbor i to sve :: :: :: :: I, u budućnosti nemojte očekivati da svi postanemo buljaši samo zato što je vama sad ok, ne bi bilo fer prema svima :: :: :: :: Glavni štab.
Minesweeper radi super na ATI-ju još od Catalysta 5.9. A znači vama još ne radi......strašno......daj napišite nešto nVidia-i. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jel vam radi minesweeper sad kako treba atijevci :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Samo da znas kada je moj drug instalirao najnovije nVidia drivere, u WC3 pocela je da mu se pojavljuje neka tamnina koja pre nije postojala, to je morao da odradi tako sto ce Lights da vrati na Low, a takodje je imao neki bug u The Battle For Middle Earth II, dok ja u tim pomenutim igrama sa ATI-jevim driverima nisam imao nikakav problem, tako je i danas!
Pozdrav!
:: Jel vam radi minesweeper sad kako treba atijevci :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.