Imam geraficku karticu asus 8600 gt top 256mb i kad sam zavrsio ogranje neke igrice pokazuje mi u hw monitoru da je temperatura graficke 117 stepeni a inace dok ne igram igrice pokazuje mi da je oko 80 i nesto stepeni.Dda li je to normalna temperatura i ako nije sta predlazete da uradim. amd5000+ m2n-e 2gb rama 800 320 wd cooler master hyper tx2 i gore pomenuta graficka napajanje ciftek 350w Hvala
Meni HW monitor pokazuje tacne temperature, poredio sam ga sa drugim programima i sa ATI Catalyst pokazivanjem, pa verujem da i tebi pokazuje temp ispravno. Moj Radeon HD3850 nikada nije isao preko 70c na max opterecenjem, sto smatram da je normalno, ortak je na moju masinu kacio 8800gts ali se i on kretao oko 80c, to tvoje deluje previse. Ako drugi potvrde da ne treba da se greje toliko, onda ti je mozda crkao ventilator na grafickoj (ako ima aktivno hladjenje), sumnjam da ti se razmrdao hladnjak na njoj osim ako nisi skidao hladnjak ili nesto slicno, pa da nisi namotirao kako treba, a mozda je pasta ispod hladnjaka drljava (mada sumnjam)
Skini PC Wizard 2008 on pokazuje temp tacno, pa proveri
Ako je u pitanju Gigabyte 8600GT Silent odmah ga baci u kontejner, moj ortak je imao jedan koji se usijavao da nisi smeo da ga pipnes, a u servisu su mu rekli da je to normalno... Namestio mu je aktivno hladjenje i sada radi ok... Pozz
Hope is the first step on the road to disappointment.
bili ste u pravu pogledao sam cooler na grafickoj kad ono... nece da vrti ja ga malo zavrtim i on nastavi lagano i ohladi graficku medjutim ugasim komp opet ga upali a njem opet treba ,malo gur,gur.skinuo sam i karticu i pogledao da nesto nije vidno osteceno medjutim nista se ne vidi .ima li leka za ovo ili cu morati da radim jos jednu radnju kad upalim komp?
Slobodno skini kuler i ako imas wd40 ili neko fino ulje(za sivace masine...),pa ga pospricaj.Naravno pre toga pristupi osovini,odlepi nalepnicu na sredini... 100% nije crko,samo se nagutao prasine.
:: :: :: :: bili ste u pravu pogledao sam cooler na grafickoj kad ono... nece da vrti ja ga malo zavrtim i on nastavi lagano i ohladi graficku medjutim ugasim komp opet ga upali a njem opet treba ,malo gur,gur.skinuo sam i karticu i pogledao da nesto nije vidno osteceno medjutim nista se ne vidi .ima li leka za ovo ili cu morati da radim jos jednu radnju kad upalim komp ::
Bas tako i pazi da ti ne kapne ulje tamo gde ces ponovo da zalepis nalepnicu.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Slobodno skini kuler i ako imas wd40 ili neko fino ulje(za sivace masine...),pa ga pospricaj.Naravno pre toga pristupi osovini,odlepi nalepnicu na sredini.. :: 100% nije crko,samo se nagutao prasine :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: bili ste u pravu pogledao sam cooler na grafickoj kad ono... nece da vrti ja ga malo zavrtim i on nastavi lagano i ohladi graficku medjutim ugasim komp opet ga upali a njem opet treba ,malo gur,gur.skinuo sam i karticu i pogledao da nesto nije vidno osteceno medjutim nista se ne vidi .ima li leka za ovo ili cu morati da radim jos jednu radnju kad upalim komp :: ::
:: Bas tako i pazi da ti ne kapne ulje tamo gde ces ponovo da zalepis nalepnicu :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Slobodno skini kuler i ako imas wd40 ili neko fino ulje(za sivace masine...),pa ga pospricaj.Naravno pre toga pristupi osovini,odlepi nalepnicu na sredini.. :: :: 100% nije crko,samo se nagutao prasine :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: bili ste u pravu pogledao sam cooler na grafickoj kad ono... nece da vrti ja ga malo zavrtim i on nastavi lagano i ohladi graficku medjutim ugasim komp opet ga upali a njem opet treba ,malo gur,gur.skinuo sam i karticu i pogledao da nesto nije vidno osteceno medjutim nista se ne vidi .ima li leka za ovo ili cu morati da radim jos jednu radnju kad upalim komp :: :: ::
:: inace sta ce da bidne :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Bas tako i pazi da ti ne kapne ulje tamo gde ces ponovo da zalepis nalepnicu :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Slobodno skini kuler i ako imas wd40 ili neko fino ulje(za sivace masine...),pa ga pospricaj.Naravno pre toga pristupi osovini,odlepi nalepnicu na sredini.. :: :: :: 100% nije crko,samo se nagutao prasine :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: bili ste u pravu pogledao sam cooler na grafickoj kad ono... nece da vrti ja ga malo zavrtim i on nastavi lagano i ohladi graficku medjutim ugasim komp opet ga upali a njem opet treba ,malo gur,gur.skinuo sam i karticu i pogledao da nesto nije vidno osteceno medjutim nista se ne vidi .ima li leka za ovo ili cu morati da radim jos jednu radnju kad upalim komp :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.