Molim za pomocj... imam tacno 110 eura! i zelim solidnu AGP graficku! ne mogu da nadjem 6600 GT za AGP a obican 6600 nije neshto! Ako znate.. dajte mi adresu neke prodavnice ili mi dajte link... hvala unappred
...dzabe je da te savetujem... ali 6600gt i 6600td su nebo i zemlja u svemu...
Nisi lose pazario, u zavisnosti od modela, testovi kazu da moze solidno da se klokuje, mada ipak daleko od gt modela koji su po svemu best buy u srednjoj klasi.
Pozdrav
p.s. cene su pale... ASUS EN6600GT Extreme 128mb - 112.5 eura + PDV ASUS EN6600GT Extreme 256MB - 134 eura + PDV (napomena - radni takt gpu i memorije je identican kao i kod modela sa 128mb, sto je cini ultra brzom karticom)
::ASUS EN6600GT Extreme 128mb - 112.5 eura + PD ::ASUS EN6600GT Extreme 256MB - 134 eura + PD : To su zaista extra cene. Ajde napisi gde si ih nasao, posto moja pretraga Berze nije urodila plodom (ili se nisam dovoljno potrudio ).
Video poruku, primio mail, ali si bukvalno zakasnio 24 sata.
Cene su izuzetne i svakako cu imati u vidu pri sledecim (nazalost izuzetno retkim) kupovinama.
Meni je trebala AGP karta (ove sto si napisao "smrde" na PCIE) ali sada vise nije bitno. Nasao sam Sapphire x1600, uzeo i za ova dva-tri dana zadovoljan.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.