Sa njom ne bi išao preko 2X AA u 1680 x 1050. AF 4-8. Mipmap - quality, logično. A.I. - mi zvuči suviše komplikovano da bi ga palio, on kao šatro, štima podešavanja u drajverima kako bi održao/povećao performanse.....kad bi se gađali subwooferima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
af iliti anisotropic filtering uvek drzim i uvek sam drzao na max, tj. 16 nikad nisam video razliku u performansama stto se tice af aa na sto visem nivou, dok god je fps normalan, tj. oko40-50 a posto imam tri nvidie, a oni imaju i neke svoje podvrste aa, uvek podesavam i z igre, plus jos ima i transparenci aa, pa onaj preko cele slike, pa onaj za segmente, pogubi se covek kad me to zanimalo izguglao sam i znao to sve, i imam sacuvano negde u dokumentima sada sam to sve naravno zaboravio i ne zanima me, pa podesavam na najvecu vrednost dok god je fps normalan, tj. igra igriva secam se da su pre par godina najvece usporenje davale senke i dimovi, dok nije postojao aa, ili nije bio ovoliko popularan za mipmap-e odavno nisam video da ih ima medju podesavanjima u igrama
izmedju 2xAA i 4xAA uopste mi nekoci na mojoj 22` ali 8X vec zna da dobro da obori fps ima tu jos peripetija koje mogu posluziti ali AA ja mislim da kida grafu
i sa 8xAA igram na nekih 30fps tako da nemas brines crysis neigram tako da ti nemogu reci kako se ponasa ali ostale igre idu kao po loju... jos samo da dodju neki drajveri koji ce pustiti sa lanca red beast i to bi bilo to
rad je od coveka napravio majmuna
:: izmedju 2xAA i 4xAA uopste mi nekoci na mojoj 22 :: ali 8X vec zna da dobro da obori fp :: ima tu jos peripetija koje mogu posluziti ali AA ja mislim da kida graf :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
upravo tako igraju ih oni da bi kasnije na nekim forumima pisali kako imaju 60fps u crysisu sve na full high meni je ta igra 0% igriva,prema tome nije joj mesto na mom hardu
rad je od coveka napravio majmuna
:: Crysis i GTA 4 su korisne samo kao testovi inteligencije, očigledno je da ni za šta drugo i nisu : :: :: Glavni štab.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.