Imam problem, neko ce reci minoran, koji mi polako ali sigurno sve vise ide na q. Naime, pri gledanju filmova/igranju komp se zamrzne na pola sec, svakih nekoliko minuta. U pocetku se to manifestovalo samo pri gledanju Sarah Connor Chronicles-a, pa rek`o ajde, mozda je neki viplay/codec shit. Onda je pocelo pri gledanju ostalih filmova i , sto je najiritantnije, u igrama(posebno volim kad mi zakoci NFS pre krivine a za pola sec se nadjem u istoj, ali na krovu). Ostale, npr BF, Desert Combat, San Andreas rade normalno. Komp je, ako je vredan pomena(sad cu da ga ureknem da rikne) je sedmogodisnji Duron 750, MSI km266, 256 ddr1, wd 160(jedini mlad) i Radeon 9000, XP sp2. Juce sam skinuo novi Catalyst za grafu i opet isto(osim sto mi glupi ATI Control Center pojede pola rama pri startovanju). Jel ima neko neki predlog? HVALA svima
...iako je star, mozda ga prasina gusi, tj pregrevanje, otvori ga, ocisti sve kulere, probaj da menjas pastu na CPU, sa druge strane, mozda su i naponi, mozda tvoje napajanje vise ne radi kako bi trebalo... To je jedino sto mi pada na pamet, ako je ranije sve dobro radilo, ...mada je i star, ...dotrajalost mozda...
batali catalyst, samo probleme donosi a i pokrao ti je memoriju. ubij ga, i probaj sa nekim drugim drajverima, na kraju mozda i da se zezas sa riva tunerom? pre neki dan sam rehabilitovao AMD K6-2, VIA MVP3, GF2, 320MB SDRAM, WD 6GB, W2K i `picnuo` grafu na quadro sa detonator drajverima. Znas kako tera Colina 2? Majka... osecam se 10 godina mladjim :)
p.s. posto ocistis komp probaj da izbacis sav dodatnih hardver, tipa pci kartice i sl. moguce je da zbog njih stuca
Mada sam ga koliko-toliko redovno cistio. Napajanje je novo(iako KME njesra od 260w koje List stavlja ukrs kompove-ali sljaka), staro eurocase je riknulo od srpske struje(koja treba jos da poskupi). Isto se desavalo i bez catalysta, a Control Center sam obrisao , koji ce mi. BTW, upravo sam instelirao Colina 2005, radi k`o zmaj na 1024x768, sve na high. Zato mi se jos ne menja, dok sljaka....Hvala, ljudi
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.