Do danas je radilo sve normalno, al danas upalim racunar i monitor se ponasa kao da nije prikljucen na pc. monitor je NOKIA MULTIGRAPH 449A. Prikljucio sam drugi monitor na racunar PRESTIGIO p190T i opet ista situacija. Neam slike na monitoru. Kao da ne dobija `signal` sa graficke kartice. Racunar radi sve normalno al ne daje sliku na monitor. gracifcka kartica je: geforce mx4000. Izvadio sam je pa malo da oduvam prasinu, al opet nist. sta da radim?
Za svaki slučaj iskopaj neku AGP grafiku i probaj, al kako se meni čini taj MX4000 leti u kantu, jer je prso ko lajsna. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma da,slazem se,nema tu mnogo mudrolije,ako na dva monitora nema slike,to znaci da je grafika verovatno resila da ode u penziju(zasluzenu)...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Za svaki slučaj iskopaj neku AGP grafiku i probaj, al kako se meni čini taj MX4000 leti u kantu, jer je prso ko lajsna. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
ma ne znam bas dal je otisla grafa, malo sam trazio na drugim forumima i malo na google-u pa sam naso neke ljude sa slicnim problemom. Mada kao da i nema odgovor na to pitanje. Oni su ukljucivali i iskljucivali monitor, duvali prasinu, menjali bteriju na maticnoj ploci (cmos)... Pa je mnogim proradilo nakon nekog vremena. Ne razumem bas u cemu jos moze biti problem. Mada meni to nista ne pomaze. Jedino jos nisam menjo bateriju (al mislim da to ne utice na prenos slike sa pc-a na monitor, A i restartovace sei bios.)
Kad budeš bocno drugu karticu sve će biti jasno kod dan. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Kad budeš bocno drugu karticu sve će biti jasno kod dan :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: pa valjda, al malo ce biti problema da se nabavi...
Duvao prasinu,smrkao...Kao sto ostali kazu nabodi drugu grafu,ako neradi,moze biti trilion stvari. Nikada necu razumeti da kompjuter svrstavate u rang sporeta,ves masine,pegle... To je vrlo kompleksna `stvarcica`tu nepomaze tupkanje po sasiji
:: :: :: ma ne znam bas dal je otisla grafa, malo sam trazio na drugim forumima i malo na google-u pa sam naso neke ljude sa slicnim problemom. Mada kao da i nema odgovor na to pitanje. Oni su ukljucivali i iskljucivali monitor, duvali prasinu, menjali bteriju na maticnoj ploci (cmos).. :: Pa je mnogim proradilo nakon nekog vremena :: Ne razumem bas u cemu jos moze biti problem. Mada meni to nista ne pomaze. Jedino jos nisam menjo bateriju (al mislim da to ne utice na prenos slike sa pc-a na monitor, A i restartovace sei bios.)
Nisam nikada konzumirao ali moj drugar i njegovo staro sokocalo su ziv primer toga da tupkanje (lupanje:) pomaze... Imao je naviq da kada malo zapuca racunar da ga opali onako srpski...sto je najgore-racunar je odmah ispadao iz tripova... XD
========== BLEJA:)))
:: Pa majku mu :: :: Duvao prasinu,smrkao...Kao sto ostali kazu nabodi drugu grafu,ako neradi,moze biti trilion stvari :: Nikada necu razumeti da kompjuter svrstavate u rang sporeta,ves masine,pegle.. :: To je vrlo kompleksna `stvarcica`tu nepomaze tupkanje po sasij :: :: :: :: :: :: :: ma ne znam bas dal je otisla grafa, malo sam trazio na drugim forumima i malo na google-u pa sam naso neke ljude sa slicnim problemom. Mada kao da i nema odgovor na to pitanje. Oni su ukljucivali i iskljucivali monitor, duvali prasinu, menjali bteriju na maticnoj ploci (cmos).. :: :: Pa je mnogim proradilo nakon nekog vremena :: :: Ne razumem bas u cemu jos moze biti problem. Mada meni to nista ne pomaze. Jedino jos nisam menjo bateriju (al mislim da to ne utice na prenos slike sa pc-a na monitor, A i restartovace sei bios.)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.