E da li je moguce , kupim je juce u Atomu , tek danas sam sastavio komp kad onio ja stavim ovu grafiku a ono kuler brunda haos cepa ushi , ne greje se puno sve je normalno brzina kulera je automatski podesena , proverio sam nije na 100 % pa da zato urla . Sad moram da cekam utorak da je nosim ovima u Atom , kuler zapinje za nesto ali unutar kartice .
Da li je neko mozda imao problema sa doticnom karticom???
Pogledaj da ti slucajno kuler od CPU ne kaci zicu od napajanje, tj. pogledaj da li ijedan kuler kaci neku zicu od napajanje sto je rekao bax, ja sam imao takvu frku, nesto gruva otkida, ja ne provaljujem sta i posle provalim da je kuler od CPU-a drndao kabal od napajanje veoma jako, skinuo mu izolaciju, ukljuci komp, otvori stranicu i gledaj, ako ti nigde ne kaci onda je verovatno do karte!
Kuler od CPU je skroz ok , ni jedna zica mu nije blizu . Oko graficke to jest iznad nje su neke zice ali ni jedna nije blizu kulera . Kada sam izvadio grafiku i kada prstom zavrtim kuler cuje se nesto kako zapinje kao parcence necega . Al dobro u utorak je nosim valjda ce da i je zamene . Inace je ok sad zasad sve igre rade na najvecim podesavanjima .
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.