Od kada je imam kuciste mi se nenormalno greje kada je neka zahtevnija igra.Iam prostora da stavim ventilator iznad graficke i da li on treba da izvlaci vazduh ili da duva u grafu ? Uopste ne znam da li bi ovo resilo moj problem jer mi drugo nista ne pada na pamet ,nek predlozi neko bolje.. Hvala
Taj ventilator treba da izvlači vazduh. Taj, kao i onaj iza procesora, pozadi na kućištu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ne treba da stavis nista da duva u nju, nego treba da napravis bolju ventilaciju u kucistu...jel imas neke ventilatore na kucistu...stavis jedan napred da uvlaci vazduh (po mogucnosti 12cm) i jedan nazad da izbacuje...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.