kupio sam karticu XFX295GTX i uz karticu se ne dobija opcioni drajver za vista 64bit,nego trba da se ode na xfxforce.com i da se skine isti za vistu 64bit,imam problem sto vista nece da prihvati ni taj drajver ni drajver sa n-vidionog sajta,probao sam sve varijante i nece,sta da radim
nisam imao atijevu karticu pre toga,ponovo sam rusio vistu i istu instalirao i nece da prihvati drajver,a na disku od kartice nisam dobio drajver,sa kog god sajta da ga skinem nece da prihvati najbolja opcija bi bila kada bi neko imao originalni drajver sa diska,nama veze dal je asusova ili neka druga firma u pitanju za ovu moju karticu samo da su isti model a proizvodjac moze da bude i neki drugi jer na visti mora originalni drajver pa se onda gazi jedan preko drugog drajvera,a u XP mora da se brise.
NAPOMENA.kad instaliram drajver on ga vidi u donje desnom uglu i prepozna karticu al ga u device manager ne vidi,svi moguci drajveri isto se ponasaju,to je problem,sta da radim
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.