Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS GamerOSD
STRANA 1 OD 1
Witcher ASUS GamerOSD 11.02.2009. 20:19 T15363

status: user
broj poruka: 491
Situacija je sledeca: Posedujem ASUS 9600GT graficku kartu. Kada sam zadnji put instalirao Windows instalirao sam zadnju verziju drajvera u tom trenutku 180.84 (beta verzija), kao i ASUS GamerOSD i ASUS Smart Doctor. Za vreme igranja uljucujem GamerOSD kako bih mogao da pratim FPS, i po nekad podesavam Brightness preko GamerOSD menija. E sad tu nastaje problem, u nekim igrama (Rise Of The Argonauts i Mirror`s Edge) posle par minuta igranja javlja se BSOD i samo pomaze reset. Otisao sam na Asus-ov sajt da bih nesto saznao o ovom problemu. Asus preporucuje da budu instalirani njihovi drajveri kako bi GamerOSD radio, ali zbog njihove neazurnosti i potrebe nekih igrica za zadnjom verzijom drajvera prinudjen sam da koristim NVIDIA drajvere.

Zakljucak: Ne aktivirati ASUS GamerOSD ako se koriste NVIDIA drajveri. Kada je GamerOSD iskljucen pomenute igre rade sasvim normalno i bez javljanja BSOD.

P.S. Ovaj post sam stavio ako je jos neko imao ovakvih problema da ne lupa vise glavu kao ja, jednostavno samo treba da se iskljuci GamerOSD i sve radi lepo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Meni je jos pre 11.02.2009. 20:24 #96019

broj poruka: 6502
godinu dana kad sam imao Asus 8600GT isto Gamer OSD i Asus Smart Doctor pravili problem... Desavalo se da cim upalim neku igru momentalno izbaci BSOD i moram da restartujem. cak sam slao komp i uservis i sve ali graficka je bila ispravna, tek sam posle mnogo mucenja i razmisljanja zakljucio da je to sranje u pitanju sad instaliram samo najnovije drivere sa nVidia sajta i to je to i tako treba raditi...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Berettaxx ... 11.02.2009. 20:28 #96024

broj poruka: 385
Cini mi se da je nVidia izdala 181.20 WHQL sa podrskom za SD... nemoj me drzati za rec...
MaliBaneBG Jebes Gamer OSD 11.02.2009. 21:27 #96044

broj poruka: 487
On se meni sam zabagovao i nije bas najzlatnije sljakao...To je na drugom Winu bilo...
Inace, pici FRAPS ili WeGame Client...
PoZ

==========
BLEJA:)))

Aluzija Fraps 13.02.2009. 18:46 #96477

broj poruka: 119

Fraps je keva

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs