U klokovanje se ne razumem,al drug mi nesto video tamo kad mi se podize sistem da mi je kolk potencijal dobar,iako mi je napajnje 350w,kuler na 8600gt 256 gddr3 mi je super,pa evo da pitam ocu li ja dobiti nesto tim klokovanjem!
hoces,ali to je sitno poboljsanje,jedva vidljivo u igricama....nije vredno truda i rizika...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: U klokovanje se ne razumem,al drug mi nesto video tamo kad mi se podize sistem da mi je kolk potencijal dobar,iako mi je napajnje 350w,kuler na 8600gt 256 gddr3 mi je super,pa evo da pitam ocu li ja dobiti nesto tim klokovanjem ::
Pa ako stabilno klokujes i procesor i grafiku, mozes nesto i da dobijes - ne mnogo ali moze u zavisnosti koji CPU imas...
:: U klokovanje se ne razumem,al drug mi nesto video tamo kad mi se podize sistem da mi je kolk potencijal dobar,iako mi je napajnje 350w,kuler na 8600gt 256 gddr3 mi je super,pa evo da pitam ocu li ja dobiti nesto tim klokovanjem ::
Ostavi tog 8600GT na miru. Razliku ćeš videti samo u nekom benchmark programu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Si kupio nov hard, i kad dodjem kod tebe mogu da ti klokujem tu 8600GT veoma dobro jer ti je dobro hladjenje a proc na 3GHZ pa cemo da vidimo koliko je to poboljsanje u Crysis-u recimo,...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.