Ima, pogledaj skroz na samom dnu tabele. Mada tamo su stavili 6600gt koja je odprilike 20% jaca od no gt modela .Sve u svemu to su po brzini jako slicne kartice. Ovo sto je Saske rekao je O.K.
kada sam ja kupio 6600gt presao sa titaniuma bo*te pc se preporodio bila je msi sa vivo fukcijama kakva je to karta bila, ogromni bakarni kuler, za gpu na valjda 500MHz i ramom na 1000MHz (ili je bilo 400/800, mislim da je ipak bilo 500/1000) kako sam samo otpikao sve igre koje su mi do tad seckale najbolje parce hardvera, koji ide u kuciste, koje sam ikad kupio (za to vreme) a van kucista logitech g5 i rublepad2, stvarno kvalitetne stvarcice, za koje mislim da imaju neogranicen rok trajanja
pazi ovako, ako je 2400pro (oduvek su mi bile budjave te atijeve PRO karte) sa 64 bitnom memorijskom magistralom, ona nema sta da trazi sa 6600
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.