Nasao sam kod jednog prodavca prestigio 22` monitore po veoma povoljnim cenama. Da li neko ima nekih iskustava sa njima. Na netu sam procitao da oni ugradjuju samsungove panele u svoje monitore st to bi trebala da bude preporuka za njih.
Za 200 evra u BG-u je bio skoro Prestigio 24` full hd rezoluciju, burazer mi je preporucio taj monitor da ga uzmem ali ja nisam imao dovoljno para. A ti pogledaj sam da li taj monitor necemu valja, ako nije nesto, bolje ti je uzmi neki Samsung ili View Sonic,...
Licno sam se susreo sa jednim Prestigio-m 19` Wide i to je cirkus. Kada je kupljen radio je lepo (kupila ga je moja prijateljica), ALI,....za par meseci, boje, kontrast i brightness su bili katastrofa! Nisam mogao da verujem. Kompletne performanse su mu opale za minimum 50%!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.