Koji procesor,koja graficka,ploca za igrice? od navedenih?
STRANA 1 OD 1
najjjaci
Koji procesor,koja graficka,ploca za igrice? od navedenih?
09.02.2009. 22:20
T15313
status: user broj poruka: 43
kompjuter iskljucivo kupujem za igrice i sa budzetom sa kojim raspolazem imam par izbora pa vas molim da mi kazete koji je bolji za igrice !!! Od procesora PROCESOR AMD Athlon 64 X2 7750 AM2+ BLACK ili AMD Athlon 64 X2 6000 AM2 Od graficke do 80e koja? Od maticne ploce koja je najjeftinija a da moze da podrzi ovaj procesor i ddr2 od 1066 mhz!!! UNAPRED HVALA
Ja mogu samo da potvrdim da je 7750 BE odlican CPU
09.02.2009. 23:37
status: user broj poruka: 7723
Posto sam ga probao ,Brisbane je za njega mala beba ,temp nije prelazila 50 C u full loadu sa stock kulerom kad sam ga probao cak i overklokovan . OC je isto dobar tako da se tu prednost Intela istopila u odnosu na Brisbane ,ploca je bila Asus M3A78 ,podrzava cool n quiet 3.0 sto znaci da ploca ne dozvoljava cpu da predje 50 C jer vidim da kada to dostigne kuler pocinje da vrti cak na 3200 rpm.Cisto ono da prenesem moja iskustva sa tim CPU ,a decko neka odabere sta voli.
Za 85e mozes da kupis 9600GT, koja je bolja od ove. Za 75e, ako je tacno, mozes da kupis Sapphire 4670 GDDR4, koja je isto odlicna kupovina... Da remiziram, 4670 < 9600GSO < 9600GT.
:: Graficka, definitivno 9600GSO 384MB do 80e :: :: ::
Od ta 2 procesora - AMD Athlon X2 7750 Graficka ATI HD3850 512MB (bilo kog proizvodjaca) Ploca Asus M3A78-CM mi izgleda fino. Iskreno, za male pare svaku koju kupis radice ti isto, nisam u toku sa amd platformom ali za AMD780 chipset pise da podrzava taj AMD x2 7750, pa uzmi bilo sta na tu foru
Hope is the first step on the road to disappointment.
Kakve veze ima ploca sa 1066mhz,pa amd-u je kontroler u procesoru a ni jedan dvoglavi(osim Kume) ne podrzava 1066MHz.I preskoci ovo Plamen-ovo baljezganje jer on bi glat mogao copy-past na sve teme vezane za konfiguracije.
jedan glas za MilosNBG konfu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Xexe ako ja baljezgam ne znam sta onda ti radish.... Kakav AMD molim te, prvo ovaj E5200 ima 100 X bolji overklok, manje se greje, bolji je za igrice.... itd.itd.....
normalnog korisnika koji hoce da ima komp za surfovanje,gledanje filmova,igranje igrica sa kompom koji kupi bez klokovanja i ostalih zajebancija vecina njih i ne zna sta je bios tako da do 80e intel trenutno nema sta da prikaze sto bi pariralo kumi a i taj amd je klokovan jaci od e7300 na istom kloku ako testovi lazu,lazem i ja
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.