vas NICK na ovom forumu znam da je off topic ali ako je stavim gde treba niko je nece videti...... znam da je bilo postova na ovu temu ali sto rece DOCA ima dosta novih clanova, pa da cujemo(ako nije tajna)
P.S. moj sam bezveze stavio bez nekog preteranog znacaja, posto su mi MiG ukinuli zbog spamovanja na PCB, a odnosio se na ime i prezime. Nekada sam turao RavenLord, davno, nekada Angel ili Pilgrim...that`s all folks
u nedostatku inspiracije prilikom prijavljivanja, bio je prvi nadimak koga sam se setio, a pošto ne mogu sva slova da stanu, onda piše skraćeno, i neretko bude nepravilno protumačeno, ali me za to baš...
Igrao WoW 2 god, acc mi je bio Philaemos, glavni lik u WoW-u isto (Tauren Druid), svi mail-ovi mi pocinju tako, a svi acc-ovi, inace lik iz grcke mitologije, Philae-mos na starogrckom znaci Krvo-zedan... Ako uopste nekog to i zanima... Pozz
Hope is the first step on the road to disappointment.
Pošto sam veliki fan Zvezdanih ratova, napravio sam neku svoju verziju nika na fazon Obi-Vana. Dakle, DmasteR No-1, gde su ono D i R u masteru (učitelju) moji inicijali, a No-1, može da se tumači dvojako - kao br. 1 ili kao NIKO. Bilo mi je potrebno par godina igranja i modifikovanja imena pod kojim sam igrao da bih došao do ovog nadimka. Nadam se da je bar neko skontao šta sam hteo da kažem.
Pošto sam veliki fan Zvezdanih ratova, napravio sam neku svoju verziju nika na fazon Obi-Vana. Dakle, DmasteR No-1, gde su ono D i R u masteru (učitelju) moji inicijali, a No-1, može da se tumači dvojako - kao br. 1 ili kao NIKO. Bilo mi je potrebno par godina igranja i modifikovanja imena pod kojim sam igrao da bih došao do ovog nadimka. Nadam se da je bar neko skontao šta sam hteo da kažem.
Nadimak sam dobio u 4 razredu osnovne skole ne znam ni ja zasto gile, a posto mi je glupo da stavim nadimak bez ikakvog broja, resio sam da stavim broj 23 posto je to srecan broj,...
Jedan od mojih omiljenih filmova je Ghost Dog: The Way of the Samurai od Jim Jarmuscha i sa Forest Whitakerom u glavnoj ulozi. E sad, ja htedoh po srpski ali se zaje*** pa otipkah onako kako sad stoji, a dodje mu na isto. Kako sam dosao do passworda bolje da ne znate
Eto razmisljao davno i tripovao se kako bih se zvao da sam u USA ili Engleskoj i recimo da je ovo ime najblize mom, tj. deli nekoliko slova, a M je pocetno slovo prezimena. Sta ces, igralo se dete!
Nije tesko pogoditi zasto Ognjeni .)...a objasnjenje je i zasto to stavljam..zato sto moje ime potice od reci na latinskom Ognjeni (Oganj ) vatreni ili vatra...a i opisuje moj karakter .)
a DmasteRNo1 pomenu star wars...cesto koristim (ako ne i vise) Ogi_Van_Kenobi nickname...nije tesko pogoditi i zasto to .....)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.