Sigurno je da vredi...Vrlo dobra grafa...terace sve zivo jos ima 512 Mb GDDR4 memoriju...Samo cini mi se da taj MSI i nije bas na dobrom glasu...Ali ako si nasao za te pare slobodno uzmi....Kolika joj je garancija???
jos 15-tak eur dodas i uzmes lepo 4830 i pevash. Brza je od te MSI + hladnija. Da se klokuje kao nenormalna o tome necu ni da govorim. Imas testova na BENCHU, neke sam ja radio i mogu reci da sam zadovoljan. I za razliku od tog chipa koji ti hoces da kupis (on sadrzi 330 stream procesora), ovaj 4830 sadrzi mislim 600 tako da je tu sve receno. DDR4 memorija ovoj 3870 ne pomaze mnogo, testirano...
:: Razmisljam da uzmem ovu vga pa me interesuje sta vi mislite o njoj vredi li 8000din. :: :: MSI HD3870 512MB,256BIT DDR ::
ha ha neki lik na pakomu prodaje msi 3870 ddr4 za 115e, c c c c sta sve neces da vidis, ja moju xfx8800GT 512 prodao na 70e (i jos me zvali da pitaju moze li jos nize).....
upravo tako. Imam doticnu karticu i mogu reci da sam prezadovoljan. Sapphire-ov model, uopste nije neka nabudzena, malo trosi struje a izuva sve redom. Da ne pricam o tome kako se sa defaultnih 575MHz za jezgro dize bez problema cak i do 750. Prava karta za OC. Kida, sta drugo reci...
:: Dodaj pare i uzmi 483 :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.