8600gt-oglasi su mi mutavi,pa ako neko oce,i kolko bih mogo da uzmem
STRANA 1 OD 1
djokosrb
8600gt-oglasi su mi mutavi,pa ako neko oce,i kolko bih mogo da uzmem
08.02.2009. 11:15
T15270
status: user broj poruka: 6876
Prodajem 8600gt 256mb 128 bt gddr3,kad sam vadio kabl koji povezuje monitor i grafu,vukao sam ko june,i odvalio jedan saf koji drzi kabl za grafu,sve redu uredu i bez tog drzaca,al ako nekome smeta postoji i drugi ulaz. ZA forumase pitanje kolko bih mogo da trazim,lova mi je hitno potrebna? HVALA!!!!
ja sam jos letos prodao za 40e 8600GT ali je bila stara skoro godinu dana, mozda sam mogao da dobijem 50 maksimum, sad kad je nova 50-60 ne mozes vise od 40 da dobijes za polovnu.
He He, da ali moze nekom da zavali za 50-60, moze i vise ako se kupac ne razume a hoce da menja grafu. Ne mislim nekom sa BERZE nego obicnom USER-u kome treba grafa. Mada ne treba preterivati... Ali 35-40 realno.
:: ja sam jos letos prodao za 40e 8600GT ali je bila stara skoro godinu dana, mozda sam mogao da dobijem 50 maksimum, sad kad je nova 50-60 ne mozes vise od 40 da dobijes za polovnu :: ::
:: He He, da ali moze nekom da zavali za 50-60, moze i vise ako se kupac ne razume a hoce da menja grafu. Ne mislim nekom sa BERZE nego obicnom USER-u kome treba grafa. Mada ne treba preterivati.. :: Ali 35-40 realno. :: :: :: ja sam jos letos prodao za 40e 8600GT ali je bila stara skoro godinu dana, mozda sam mogao da dobijem 50 maksimum, sad kad je nova 50-60 ne mozes vise od 40 da dobijes za polovnu :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.