Dobio sam komp neku IBM brand masinu p2-Full intel 350mhz,64ram-a,6.4gb hdd,4mb graficka integrisana,komp tera filmove za medalju ovako kako jeste. Dodace se 256 ram-a i instaliracu TINY XP(radi sa 32 mb ram-a i 150mhz procesorom). Hocu da ga povezem sa tv-om,samo zbog filmova u bratovoj sobi. Komp nema agp slot,a mene zanima jel postoji neka pci graficka koja bi mogla da se ubaci a da dozvoljava povezivanje kompa sa tv-om?(samo nemojte da mi preporucite da je kupim od Ljubise iz panceva)
3dfx voodoo3 2000 (TVout ver.) ili jos bolje 3500, ATi R7000...ali je i to retko kod nas a i skupo...ni jedna nije ispod 20e. Jedan lik je prodavao Ati 9200 za 30e. Pogledaj na oglasima. Ne stavljaj te glupe WInove vec WinXP SP3 i pogasi nepotrebne servise...to ce raditi super na 128MB, 256MB je optimum. Ovako je bolje neko te sakate verzije
20E!!!??? za glupu pci karticu!!!??? ua pa bolje da sam odma uzeo nesto sa agp-om...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: 3dfx voodoo3 2000 (TVout ver.) ili jos bolje 3500, ATi R7000...ali je i to retko kod nas a i skupo...ni jedna nije ispod 20e. Jedan lik je prodavao Ati 9200 za 30e. Pogledaj na oglasima. Ne stavljaj te glupe WInove vec WinXP SP3 i pogasi nepotrebne servise...to ce raditi super na 128MB, 256MB je optimum. Ovako je bolje neko te sakate verzij :: :: :: A N G E L :: :: ::
:: 20E!!!??? za glupu pci karticu!!!??? ua pa bolje da sam odma uzeo nesto sa agp-om.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: 3dfx voodoo3 2000 (TVout ver.) ili jos bolje 3500, ATi R7000...ali je i to retko kod nas a i skupo...ni jedna nije ispod 20e. Jedan lik je prodavao Ati 9200 za 30e. Pogledaj na oglasima. Ne stavljaj te glupe WInove vec WinXP SP3 i pogasi nepotrebne servise...to ce raditi super na 128MB, 256MB je optimum. Ovako je bolje neko te sakate verzij :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: ::
Dobio,nisam kupio... @CrowBgd,ja sam iz Zrenjanina,malo teze ce ici da se nadjemo negde...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: To ti je ko kad kupujes old timer-a, raritet.. :: :: :: :: 20E!!!??? za glupu pci karticu!!!??? ua pa bolje da sam odma uzeo nesto sa agp-om.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: 3dfx voodoo3 2000 (TVout ver.) ili jos bolje 3500, ATi R7000...ali je i to retko kod nas a i skupo...ni jedna nije ispod 20e. Jedan lik je prodavao Ati 9200 za 30e. Pogledaj na oglasima. Ne stavljaj te glupe WInove vec WinXP SP3 i pogasi nepotrebne servise...to ce raditi super na 128MB, 256MB je optimum. Ovako je bolje neko te sakate verzij :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: ::
He,he doco ovo ti je za ljubisu dobra fora,lik stvarno ima cene...A ovaj TINY XP ti mogu toplo preporuciti,posto meni radi na kompu koji je stalno upaljen,skida sa rapida,i nemam nikakvih problema.A ako hoces od toga da pravis,uslovno da kazem zamenu za standalone dvd,probaj i geexbox,linux media centar(da ga tako nazovem).Odlican je i super ce raditi na toj masini.Ubodi neki daljinac i uzivaj.Pozz
Odkad to S3 Virge ima TVout??? Pride i ona ima 4MB. Ja sam imao GF2 32MB bez TV podrske. Kod nas mozes naleteti na Voodoo3, ja sam prodao jedan CrystalDVD 4MB TVout i jedan Trident 2MB TV...ali je kod tih rariteta probelm sto imaju drajvere samo za Win9x a ne i NT based sisteme
A N G E L
:: :: :: :: Pogledacu ja mislim da imam neegde S3 Virge. Ako je nadjem na go,ili dacu ti je
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.