Dali neko zna dobar converter?,i da me ne zajebava oko codeca.Vec sat vremena se patim sa MKV to AVI converter 3.21,sve zivo sam skinuo i dalje mi trazi decodere.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
probaj Xilisoft Video Convertor,meni je super radio a on je oko 7 mb...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Pre cu rucno da ga savijem nego da sa 56K skinem 31MB :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Sorry, zaboravio sam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pre cu rucno da ga savijem nego da sa 56K skinem 31MB :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
jel znas da koristis virtual dub....ako znas onda radi ovo... skines i instaliras AviSynt odavde... http://www.free-codecs.com/AviSynth_download.htm napravis novi txt fajl i u njemu napises sledece
directshowsource(``putanja do MKV fajla``)
sacuvas fajl i preimenujes ga u nesto.avs prevuces ga u VirtualDubMod i podesis kompresiju i kazes File->Save As... e sto se tice audio fajla...Avisynth ce Virtualdab-u proslediti nekompresovan Wav pa bi mozda trebalo da izvuces audio fajl iz MKV-a i ubacis u virtual dub stream list...audio se lako izvlaci iz MKV-a sa MKVextract GUI alatom...
Imam X.3GP,ali ovaj ne mogu da nadjem ispod 15MB,skidam ovaj Rashin pa cemo videti.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: probaj Xilisoft Video Convertor,meni je super radio a on je oko 7 mb.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Pre cu rucno da ga savijem nego da sa 56K skinem 31MB :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ajd da ne bude da sam mu advokat, ali siguran sam da je mislio na dvd playere koje kacis na TV.
Nego, 2 pitanja u vezi konvertovanja mkv u avi pomocu Super 2009... Je l` se gubi kvalitet? Jel avi fajl, koji se dobije, iste velicine kao mkv koji bih konvertovao?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: Jel se ti to salis?Svaki HD RIP u MKV file formatu gledam preko BS Player-a :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ni jedan plejer ne moze da procita MKV.. :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: ::
Ok sada malo nesto drugo,upravo mi je uleteo trojanac,radni disc mi je autoplay a C mi izbacuje varijantu sa recycler-om..Znao sam da ocistim ovo govno ali nikako da se setim.
Doco dali Un hack me radi u ovom slucaju?
:: Ajd da ne bude da sam mu advokat, ali siguran sam da je mislio na dvd playere koje kacis na TV :: :: Nego, 2 pitanja u vezi konvertovanja mkv u avi pomocu Super 2009.. :: Je l` se gubi kvalitet :: Jel avi fajl, koji se dobije, iste velicine kao mkv koji bih konvertovao :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: Jel se ti to salis?Svaki HD RIP u MKV file formatu gledam preko BS Player-a :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: ni jedan plejer ne moze da procita MKV.. :: :: :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: :: :: ::
Ako sam te dobro skapirao to je isto djubre sto je pre neki dan mene dovatilo. Spasao me je UnHack Me!
========== BLEJA:)))
:: Ok sada malo nesto drugo,upravo mi je uleteo trojanac,radni disc mi je autoplay a C mi izbacuje varijantu sa recycler-om..Znao sam da ocistim ovo govno ali nikako da se setim :: :: Doco dali Un hack me radi u ovom slucaju :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
I meni lici na isto s*anje koje je MaliBaneBG imao u kompu i UnHack Me ga je unistio...probaj,nema sta da izgubis...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Ok sada malo nesto drugo,upravo mi je uleteo trojanac,radni disc mi je autoplay a C mi izbacuje varijantu sa recycler-om..Znao sam da ocistim ovo govno ali nikako da se setim :: :: Doco dali Un hack me radi u ovom slucaju :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
:: Dali neko zna dobar converter?,i da me ne zajebava oko codeca.Vec sat vremena se patim sa MKV to AVI converter 3.21,sve zivo sam skinuo i dalje mi trazi decodere :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Pozdrav svima...nije me odavno bilo al reko da vidim sta rade moji pcberzanci .)
Znam da si na dial upu ali pomuci se i skini ili nabavi preko druga XviD4PSP , ima 20 mb (19.4 ) , apsolutno najbolji konverter, ima profi podesavanja ... kao sto rekose moze ciglu u crep konvertovati .)
Probao sam sve zive konvertere jer konvertujem bar 1-2 filma dnevnoi ovaj je za sada najbolji .
Sto se tice kvaliteta....sobzirom da ides u avi (xvid mu opalis ) i sve sto treba da pazis jeste bitrate.....od toga zavisi kvalitet filma
odnos mkv : avi je 1:2 .....tako da ako ti je bitrate u .mkv fajlu 3000 ...moras staviti minimum 5-6000 u .avi da bi slika bila istog kvaliteta.
Zavisi u koji AVI codec ga convertuješ i u kom kvalitetu. Za sve imaš detaljna podešavanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ajd da ne bude da sam mu advokat, ali siguran sam da je mislio na dvd playere koje kacis na TV :: :: Nego, 2 pitanja u vezi konvertovanja mkv u avi pomocu Super 2009.. :: Je l` se gubi kvalitet :: Jel avi fajl, koji se dobije, iste velicine kao mkv koji bih konvertovao :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: Jel se ti to salis?Svaki HD RIP u MKV file formatu gledam preko BS Player-a :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: ni jedan plejer ne moze da procita MKV.. :: :: :: :: :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.