Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
4850 na 22`
STRANA 1 OD 1
skar 4850 na 22` 01.02.2009. 21:04 T15110

status: user
broj poruka: 3992
da li ima neko istoimenu kartu,i kako se ona ponasa na monitorima od 22`
jer planiram da uzmem 22
ostatak konfe je sledeci
amd 5000+
biostar ta790gx
3gb rama
ati4850 512mb ddr3

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Pa sad 01.02.2009. 21:14 #93951

broj poruka: 6102
ako moj, za neke, buđavi Gigabajtov Radeon 3870 512MB DDR3 Radi perfektno u paru sa Samsungom 2232BW, ne vidim zašto ne bi mnogo bolji Radeon 4850 radio dobro sa nekom drugom 22-om.

Šefe, koji ti je vrag?

TheBear Ta karta je 01.02.2009. 21:30 #93958

broj poruka: 6502
ko stvorena za 22`, radice sve odlicno u 1680x1050, meni u toj rezoluciji skoro sve igre rade na high sa 9600gt...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar hvala vam momcovi.... 01.02.2009. 22:29 #93973

trebala mi je podrska....
inace DmasteRNo1 ja 3870 smatram odlicnom kartom
imao sam je ali sa ddr4 memorijom...i odlicno mi je radila

DmasteRNo1 Tu sam da pružim podršku 01.02.2009. 23:55 #93974

broj poruka: 6102
Ma i ja je smatram odličnom (iz iskustva), nego pojedinci mnogo pljuju Gigabajta, a evo s ovom kartom nisam imao baš ni jedan problem.

Šefe, koji ti je vrag?

skar Re: Tu sam da pružim podršku 02.02.2009. 08:29 #94015

pa nek je pljuju,sta te boli za to...
vazno je brajo moj da tebi radi ko doksa i vuce ko raga svaku igru na koju naleti

:: Ma i ja je smatram odličnom (iz iskustva), nego pojedinci mnogo pljuju Gigabajta, a evo s ovom kartom nisam imao baš ni jedan problem
::
:: Šefe, koji ti je vrag?
NMY Slazem se... 02.02.2009. 11:27 #94021

broj poruka: 1509
4850 ce vrteti svaku igru na 1680*1050 garantovano !

Imao sam i ja ranije 3870 DDR4 i to PEAK, nije neka marka ali mi je odlicno sluzila dok nisam kupio Gainward HD4850GS!

Meni takodje stvarno nije jasno zasto neki toliko seru na Gigabyte, ja sam imao dvije ASUSove ploce i obje mi se sjebale, imao sam dvije Gigabyte i obadvije su extra radile (sada mi je EP35-DS3L u kompu)
Ja sam uvijek mislio, i ostacu pri tome da je Gigabyte extra kvalitetna marka !
Toliko i pozz

SONY VAIO VGN-FW285J

Slavuj ... 02.02.2009. 11:49 #94024

broj poruka: 2236
Mnogi procenjuju proizvodjace na osnovu svojih licnih iskustava, a malo ko od njih je u stanju da pojmi da se svi proizvodi(graficke, memorije, ploce, procesori, napajanja...) prave u serijama nekoliko stotina miliona kopija/komada i da ne mogu apsolutno svi, od prvog do poslednjeg, da budu ``u dlaku`` isti(naravno, danas je ta dlaka proporcionalna nekim nanometrima i pikometrima, pa je nije moguce uociti golim okom).

I naravno da odredjen procenat komada vec u startu ima gresku, uvek je tako bilo i bice. Jednostavno, nijedan materijal nije 100% homogen, i zato - sta vam zapadne, to je.

Zato se drzava potrudila da vam obezbedi garanciju u svakoj legalnoj/priznatoj radnji, pa, vratite to nesto neispravno ako ne radi, i, nema problema, dobicete drugi isti ili bolji proizvod koji ce VALJDA biti ispravan, a ako ni taj ne bude ispravan, dobicete svoje pare nazad.

Jer, od gledanja nema selameta :)

Strasno, u poslednje vreme pocinju ljudi masovno da me smaraju novom temom, kad su se vec uverili da moja Gigabyte graficka nije nekvalitetna koliko su ``pretpostavljali`` ili se nadali da ce biti, i da je medju 3 one koje se najmanje greju, sad sledi - graficka ti je ruzna... e`, a tvoja je lepa ?

Izgleda da ni sujeta ne poznaje granice, ali verovatno se vodi kao pod-opcija gluposti, tako da nisam nista novo napisao.

iz Mrcajevaca

Nagluhi glasnogovornik mumlafona
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs