Htio bih da kupim novi 24` wide monitor, a na raspolaganju imam oko 400€, s tim shto se uvije mozhe dodati josh malo za pravu stvar.
Gledam filmove i igram igre, ali najveci dio posla provodim u poslovima vezanim za tekst, tako da mi treba monitor dobar u svim varijantama. Volio bih da nije TN panel, po mogucnosti.
Ne bih rekao da na pcBerzi mozhe da se nadje bash shto sam trazhio, mada mozhda i grijeshim. U svakom sluchaju, ne mora biti neshto shto mozhe da se nadje kod nas, vec generalne preporuke, jer mogu da kupim i negdje vani.
http://www.lge.com/products/model/detail/W2452V.jhtml Ako se malo iscimaš,naći ćeš ga kod nas.Košta od 30000 RSD do 35000 RSD.Ja se nadam da ću ga kupiti uskoro.Bolji je od T240...bar po testovima.Jedan moj ortak ima ovaj monitor,a drugi T240.... Neuporedivo bolja slika...tj.nema probijanja boja kao kod T240 i nemoraš samo da ga gledaš pod pravim uglom... Pozdrav
Samsung T260, 30e preko budžeta, ali ja osim toga ne bi ništa drugo ni gledao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Za te pare ne postoji drugi panel! Za S-PVA minimum 600 Eur + ..Toliko kosta takva tehnologija! Inace za tebe najinteresantnije je Samsung T240,moze i T260 ili Viewsonic VX2640w !
I Want to believe - The truth is out there
:: Pozdrav svima :: :: Htio bih da kupim novi 24` wide monitor, a na raspolaganju imam oko 400€, s tim shto se uvije mozhe dodati josh malo za pravu stvar :: :: Gledam filmove i igram igre, ali najveci dio posla provodim u poslovima vezanim za tekst, tako da mi treba monitor dobar u svim varijantama. Volio bih da nije TN panel, po mogucnosti :: :: Ne bih rekao da na pcBerzi mozhe da se nadje bash shto sam trazhio, mada mozhda i grijeshim. U svakom sluchaju, ne mora biti neshto shto mozhe da se nadje kod nas, vec generalne preporuke, jer mogu da kupim i negdje vani :: :: Hvala unaprijed.
Onda Samsung T240 HD...Ovaj ima i TV Tuner,mozda nisi obratio paznju na to?
:: Po meni, izgleda da se vrti oko ova tri :: :: SAMSUNG 2443BW, 24`, 5m :: :: SAMSUNG ToC T240HD, 24`, 5m :: :: LG W2452V, 24`, 2ms (GTG), vjerovatno je 5ms, ne mogu da nadjem :: :: Shta mislite :: :: Ne interesuju me 26`, btw ::
Od onog sto sam ja video Samsung T serije ima najbolju sliku od svih TN panel-a koje sam sreo..Za sve moguce svrhe,pocev od igara preko filmova pa i za neki profesionalniji rad..Ni ovaj Viewsonic ti nije los uopste..
:: Vidio sam, hvala. :) Ali ima i zvuchnike, koji mi uopshte ne trebaju, ne znam da li bi to trebalo da mi smeta? : :: :: Stvarno se ne razumijem i ne mogu da otkrijem razlike u kvalitetu izmedju ova tri, zbog toga i pitam vas.. :: :: Inache, hvala, ljubazni kao i uvijek. :)
Pa mislim da bih se odluchio za T240, jer mi Samsung svako, ali bash svako preporuchuje, kada se radi o TN panelima. Sa Viewsonic-om nemam iskustva u okruzhenju.
Izgleda da je 27.562 dinara najnizha cijena za njega, shto je i vishe nego OK.
Imao sam isti problem kao i ti. Lomio se pa jedno dva meseca sta da kupim, citao mesec dana milion recenzija, a onda mesec dana gledao sve monitore od 24` i 26`. Na kraju sam kupio Dell E248WFP. Po mom misljenju ovo je ubedljivo najbolja opcija ali i najskuplja. Dell-a sam poslednjeg otisao da pogledam i kada sam video kupio sam monitor odmah jer mi sve ovo ostalo bilo daleko losije. Nisam nasao recimo ni jedan Samsung 2693HM a da nije imao bar dva mrtva pixela (slika daleko bolja nego na T220, T240, T260) i to u hellas, imtel i ne mogu da se setim gde bese jos, mislim pakom... Svi imaju glossy okvir , odbija se svetlost za razliku od minimalistickog dizajna Dell-a sa da kazem mat okvirom.. Odusevljen sam.. Na kraju ipak to je moje oko..
Odes do informatike na dorcolu, blizu zoo vrta i pogledas. Tamo imaju sve dell-ove modele tako da ako imas lap, mozes na licu mesta da probas. Ima ih jos kod list computers... Dva generalna zastupnika za dell su ti informatika i list...
kao sto sam vec pisao, ne znam da li apple prodaje uopste display-e zasebno ali su stvarno jedini vredni gledanja spram njega, po meni ostali su kao ekrani digitrona i svako ko je video sliku na nekom i-mac, koji je proizveden u zadnjih par godina mora da prizna da su monitori stvarno zakon (skoro sam preprodao jean g5, cija konfiguracija nije vredela ni 100e, ali je display bio vredan svaki dinar, cak sam kontao i da ga zadrzim samo zbog display-a, ali zarada je zarada) video sam razne monitore i slike koje daju i jedino bih uzeo neki koji je izasao iz apple-ove ponude e sad, kao sto rekoh, ja ne znam da li oni prodaju monitore, pa ako ne, treba saznati ko ih radi za njih, jer ne verujem da ih sami prave, pa uzeti te inace, tft-lcd display-i se proizvode u par klasa (ne mislim na tn, s-pva, sto su tehnologije prikaza, vec na klase kvaliteta), za razna trzista, tako da verovatno i drugi proizvodjaci imaju nesto kvalitetno kao apple, samo ja to nisam video kod nas
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: kao sto sam vec pisao, ne znam da li apple prodaje uopste display-e zasebn :: ali su stvarno jedini vredni gledanj :: spram njega, po meni ostali su kao ekrani digitron :: i svako ko je video sliku na nekom i-mac, koji je proizveden u zadnjih par godina mora da prizna da su monitori stvarno zakon (skoro sam preprodao jean g5, cija konfiguracija nije vredela ni 100e, ali je display bio vredan svaki dinar, cak sam kontao i da ga zadrzim samo zbog display-a, ali zarada je zarada :: video sam razne monitore i slike koje daju i jedino bih uzeo neki koji je izasao iz apple-ove ponud :: e sad, kao sto rekoh, ja ne znam da li oni prodaju monitore, pa ako ne, treba saznati ko ih radi za njih, jer ne verujem da ih sami prave, pa uzeti t :: inace, tft-lcd display-i se proizvode u par klasa (ne mislim na tn, s-pva, sto su tehnologije prikaza, vec na klase kvaliteta), za razna trzista, tako da verovatno i drugi proizvodjaci imaju nesto kvalitetno kao apple, samo ja to nisam video kod na :: :: :: uls :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.