Uff ne bih da ispadnem tupson, ali zar ne bese XFX nastao od BFG-a (nVidi partner no. 1), ako jeste onda ljudi vole da sve lici na GeForce :) Jes` da je diskutabilno sta je bolje ATI ili nVidia ali ja sam uvek vise voleo ATI i bas to sto su referentne kartice uvek crvene sto su mnogi proizvodjaci postovali (mada uvek ima i drugih boja)
XFX nije nastao od BFG-a..To su dve zasebne firme koji su bili prvi partneri nVidie pored eVGA koji na prvom mestu!
I Want to believe - The truth is out there
:: Uff ne bih da ispadnem tupson, ali zar ne bese XFX nastao od BFG-a (nVidi partner no. 1), ako jeste onda ljudi vole da sve lici na GeForce : :: Jes` da je diskutabilno sta je bolje ATI ili nVidia ali ja sam uvek vise voleo ATI i bas to sto su referentne kartice uvek crvene sto su mnogi proizvodjaci postovali (mada uvek ima i drugih boja :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.