Jel imaš problem sa pregrevanjem ? Koje su ti max temperature ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nemam problema sa pregrevanjem, nego kad npr. predje 70c ukljuci se cooler na 100% to radi dok ne spusti temperaturu ispod mislim da ni jednom nije presla 75c. E tih 100% mi pocepa usi tako da sam odlucio da promenim cooler ako negde nadjem ili da stavim vodeno hladjenje. Mislio sam da cacnem malo po biosu kartice i da namestim ali nisam to nikad radio pa ajde da ostavim to kao poslednju opciju. ............................................. CPU:Intel C2D 8400/4.4Ghz Cooler:GeminII S MB:Asus P5Q-E VGA:MSI R4870X2-T2D2G-OC RAM: 4*1Gb Geil BD/1066 HDD:WD 640Gb / Samsung 320GB Kućište: Cooler Master 690 PSU:1200W Chief
Ja moj E8500 drzhim na 4.3GHz pa mi isto nije previshe drago, a E8400 na 4.4GHz... overkill, mada prelijep. :) Zavidim mu, ja sam se zajebao i kupio C0...
To je bio sarkazam ... Nema tog E8400 koji ide na 4.4 Ghz za svaki dan a pogotovu na vazduh!Ne moze da se izvede zbog disipacije!Ja govorim o stabilnosti za svaki dan..Znaci tortura vrsena orthosom ili OCCT-om ili drugim programima najmanje 3h! 45nm CPU ne sme da predje temp od 70c u Full load-u!
I Want to believe - The truth is out there
:: Ja moj E8500 drzhim na 4.3GHz pa mi isto nije previshe drago, a E8400 na 4.4GHz... overkill, mada prelijep. :) Zavidim mu, ja sam se zajebao i kupio C0.. :: :: ::
Otkud znam ja koje hladjenje chovjek ima i da li ga boli briga za elektromigraciju. :)
Ja ga drzhim na 4.30x (vcore 1.375) za svakodnevnu upotrebu (testiram sa Prime95 na min. 8 sati) i maksimalne temp. se krecu od 69-71, u zavisnosti od sobne. Uglavnom mu ne dam da predje 70, ali sve je to razlog shto cu da spustim clock...
Tako i treba!A sto se tice njegovog cooler-a pise mu u potpisu Inace E8500 ce da ide na 4.3 Ghz ali E8400 ne moze a kamo li na 4.4 Ghz..To je vec misaona imenica!
I Want to believe - The truth is out there
:: Otkud znam ja koje hladjenje chovjek ima i da li ga boli briga za elektromigraciju. : :: :: Ja ga drzhim na 4.30x (vcore 1.375) za svakodnevnu upotrebu (testiram sa Prime95 na min. 8 sati) i maksimalne temp. se krecu od 69-71, u zavisnosti od sobne. Uglavnom mu ne dam da predje 70, ali sve je to razlog shto cu da spustim clock...
Ma nije rec sad o mom procesoru i ne pise da ga koristim svaki dan na ovom kloku pa zar si zaboravio na O.C. profile u BIOS-u Nego Sky gde ja da kupim to vodeno hladjenje u Srbiji? ............................................. CPU:Intel C2D 8400/4.4Ghz Cooler:GeminII S MB:Asus P5Q-E VGA:MSI R4870X2-T2D2G-OC RAM: 4*1Gb Geil BD/1066 HDD:WD 640Gb / Samsung 320GB Kućište: Cooler Master 690 PSU:1200W Chief
:: Ako se odlucis za vodeno :: :: http://ekwaterblocks.com/shop/product_info.php?products_id=30 :: :: Taj Intel E8400 da nije mnogo za svaki dan?Smanji malo kume,pobi decu :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Da li postoji kod nas na trzistu cooler za 4870x2 ili vodeno hladjenje :: :: :: :: :: :: :: :: ............................................. :: :: CPU:Intel C2D 8400/4.4Gh :: :: Cooler:GeminII :: :: MB:Asus P5Q- :: :: VGA:MSI R4870X2-T2D2G-O :: :: RAM: 4*1Gb Geil BD/106 :: :: HDD:WD 640Gb / Samsung 320GB :: :: Kućište: Cooler Master 69 :: :: PSU:1200W Chief
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.