Kupio sam pre dva meseca karticu koja je u bilo kojoj igri (Crysis, Far Cry itd) jednostavno zakuca i moras da resetujes kopm. Probao sam je na jos 4 kompa i sa 4-5 drivera i isto se ponasalo, kompjuteri su svi bili razlicite konfiguracije. Pre dva dana mi je daju novu (posle reklamacije) i ova nezakucava nego samo ugasi komp nakon nekih 3-5 min igre. Ima li neko neki predlog ili iskustvio slicno ovome?
Koja je temperatura graf kartice? Povećaj broj obrtaja kulera na grafi ako ti je previsoka temp.
:: :: Kupio sam pre dva meseca karticu koja je u bilo kojoj igri (Crysis, Far Cry itd) jednostavno zakuca i moras da resetujes kopm. Probao sam je na jos 4 kompa i sa 4-5 drivera i isto se ponasalo, kompjuteri su svi bili razlicite konfiguracije :: Pre dva dana mi je daju novu (posle reklamacije) i ova nezakucava nego samo ugasi komp nakon nekih 3-5 min igre :: Ima li neko neki predlog ili iskustvio slicno ovome ::
Temperatura je normalana naj vise ide do 60 stepeni, ne vise,Cpu 30 stepeni ... Sto se tice konfig. : Amd Sempron 2800+, 2 GB RAM, ploca nforce4M-A V 3.0 Elitegroup ECS...
Pa zar nije ocigledno da je kartica neispravna... Trazi NOVU karticu ne daj da te zezaju sa popravkom stare po nekoliko puta,gubis vreme i zivce i opet nece raditi... Ako nece da ti daju,spomeni magicnu rec i odma ces dobiti drugu!!! E da,magicna rec je INSPEKCIJA!!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: :: Sto se tice ostalih konf. za prvu kartu sto sam probao bilo je i Intele a AMD
Ako je PCI-e probacu i to da nadjem da vidim sta drugi rade u takvim slucajevima da li ti se pojavljuje BSOD i koju poruku ti javlja vezano za gresku i koji fajl puca.
PCI-e je kartica, a gresku ne prijavljuje nikakvu nego jednostavno samo ugasi komp. Uvu nisu popravljali nego su mi dali drugu ili jedino ako me nisu presli pa dali istu ...
Pokusaj da shvatis da je politika nasih `trgovaca` takva da kad nema koristi da ti uvali nesto on ce ti ipak uvaliti!!! Aj` u opkladu da je neko drugi reklamirao tu karticu sto je sad kod tebe zbog gasenja kompa,a taj neko sada ima tvoju staru karticu!!! To je cesta pojava,pa ako prodje prodje, ako ne ,bar su pokusali da te zeznu... Moj drug je davno rekao -PREMA SVINJAMA SVINJSKI,PREMA LJUDIMA LJUDSKI!!! Idi tamo u radnju i kazi `magicnu rec`,letece po novu kartu,i to bukvalno leteti!!!
:: :: :: :: PCI-e je kartica, a gresku ne prijavljuje nikakvu nego jednostavno samo ugasi komp :: Uvu nisu popravljali nego su mi dali drugu ili jedino ako me nisu presli pa dali istu ...
Da znas da imas pravo!!! Kada sam kupovao prvu rekli su mi da cu mozda imati problema u igricama, a kada su mi dali ovu drugu kazu ako bude nekih slicnih problema vrati pa da povucemo iz prodaje i da ih vise nenarucuju. Mada ni prva ni druga nisu bile u kutijama nego samo u najonu. Da ne poverujes. U svakom slucaju Hvala vam svima!!!
Ha,bez kutije!!!! Pa je*o bi im sve po redu da su tako pokusali da mi prodaju nesto!!! Zasto si pristao da tako kupis karticu!!! Ma sa njima samo po kratkom postupku...
:: :: Da znas da imas pravo!! :: Kada sam kupovao prvu rekli su mi da cu mozda imati problema u igricama, a kada su mi dali ovu drugu kazu ako bude nekih slicnih problema vrati pa da povucemo iz prodaje i da ih vise nenarucuju. Mada ni prva ni druga nisu bile u kutijama nego samo u najonu :: Da ne poverujes :: U svakom slucaju Hvala vam svima!! ::
User name:Inspekcija Password:Zakon o zastiti potrosaca
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pa zar nije ocigledno da je kartica neispravna... Trazi NOVU karticu ne daj da te zezaju sa popravkom stare po nekoliko puta,gubis vreme i zivce i opet nece raditi... Ako nece da ti daju,spomeni magicnu rec i odma ces dobiti drugu!!! E da,magicna rec je INSPEKCIJA!!! :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se tice ostalih konf. za prvu kartu sto sam probao bilo je i Intele a AMD
HaHa , dobar fazon :D, samo se nadam da meni neci trebati :) ...
PS: Siguran sam da djeluje xD!
SONY VAIO VGN-FW285J
:: User name:Inspekcij :: Password:Zakon o zastiti potrosac :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Pa zar nije ocigledno da je kartica neispravna... Trazi NOVU karticu ne daj da te zezaju sa popravkom stare po nekoliko puta,gubis vreme i zivce i opet nece raditi... Ako nece da ti daju,spomeni magicnu rec i odma ces dobiti drugu!!! E da,magicna rec je INSPEKCIJA!!! :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se tice ostalih konf. za prvu kartu sto sam probao bilo je i Intele a AMD
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.