Imam mali problemcic. Kupih ja tako juce 9800gt. Taman kad sam zadovoljno krenuo da je testiram, neprijatno se iznenadih. U igri Devil may cry 4, za vreme animacija grafika pocinje da brljavi. Da budem precizan, modeli nekih likova su lose prikazani (postanu providni, trepere,itd) dok ostali objekti u kadru izgledaju normalno. Na tacno odredjenim mestima za vreme nekih animacija igra puca. Isto se desava pri svakom podesavanju tj. bez obzira na rezoluciju, efekte itd. U gameplay-u igra se ponasa normalno. Inace, nisam imao taj problem sa prethodnom grafickom (7600gt). Probao sam Fallout 3 i nisam imao tih problema. Posle reinstalacije Windows-a isto se desava sa DMC 4 samo sto igra vise ne puca. Kolika je mogucnost da je problem fizicke prirode tj. da kartica nije u redu?
Koje drivere imas? I pre nego sto si promenuo karticu, jes lepo ocistio stare drivere?
:: :: Imam mali problemcic. Kupih ja tako juce 9800gt. Taman kad sam zadovoljno krenuo da je testiram, neprijatno se iznenadih. U igri Devil may cry 4, za vreme animacija grafika pocinje da brljavi. Da budem precizan, modeli nekih likova su lose prikazani (postanu providni, trepere,itd) dok ostali objekti u kadru izgledaju normalno. Na tacno odredjenim mestima za vreme nekih animacija igra puca. Isto se desava pri svakom podesavanju tj. bez obzira na rezoluciju, efekte itd. U gameplay-u igra se ponasa normalno. Inace, nisam imao taj problem sa prethodnom grafickom (7600gt). Probao sam Fallout 3 i nisam imao tih problema. Posle reinstalacije Windows-a isto se desava sa DMC 4 samo sto igra vise ne puca. Kolika je mogucnost da je problem fizicke prirode tj. da kartica nije u redu?
Drajveri su 180.48, dosli su sa karticom. Trebalo bi da jesam ali u svakom slucaju sam formatirao C: i reinstalirao Windows. Samo sam drajvere instalirao i odmah testirao igru i opet isto brlja samo sto sad ne puca igra.
A kada si reinstalirao windows, da li si i igru reinstalirao? Posto to zna istao da bude problem. Ja sam imao takvih problema sa COD4.
:: :: :: Drajveri su 180.48, dosli su sa karticom. Trebalo bi da jesam ali u svakom slucaju sam formatirao C: i reinstalirao Windows. Samo sam drajvere instalirao i odmah testirao igru i opet isto brlja samo sto sad ne puca igra. ::
Da, da, kad sam reinstalirao Windows sve sam instalirao ponovo. Sudeci po simptomima deluje mi kao da (ako zaista nesto nije u redu sa grafickom) neki deo na grafickoj ne radi kako treba pa u trenucima kad dodje do doticnog efekta koji taj deo obradjuje onda dodje do tog loseg prikaza. Da li je to uopste moguce? Hardver nije bas moj forte. I, ako je to slucaj, zasto li onda ne brlja grafika kad igram Fallout 3?
Pogledaj jel ima neki patch za DMC4 i googlaj malo, vidi jel ima neko slicne probleme...
========== BLEJA:)))
:: :: :: Da, da, kad sam reinstalirao Windows sve sam instalirao ponovo. Sudeci po simptomima deluje mi kao da (ako zaista nesto nije u redu sa grafickom) neki deo na grafickoj ne radi kako treba pa u trenucima kad dodje do doticnog efekta koji taj deo obradjuje onda dodje do tog loseg prikaza. Da li je to uopste moguce? Hardver nije bas moj forte. I, ako je to slucaj, zasto li onda ne brlja grafika kad igram Fallout 3? ::
Nasao sam! Izgleda da 18x drajveri prave problem i treba u configu igre da se iskljuci motion blur. Googlao sam i pre kacenja teme ali, izgleda, povrsno :). Hvala puno!
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.