U principu CRT je bolji (minimum 21),mada ja radim na TFT EIZO 19 + jedan od 15 inča za menije i alate. Ako imaš viška jevreja TFT-u je dosta pala cena.
Ispred sebe imam CRT Samsung SyncMaster 959NF i TFT Samsung SyncMaster 913N
Stalno je uključen CRT, TFT po potrebi, a samo TFT gotovo nikad, možda samo da se pogleda neki lagani film a i ya to je bolji TV (uvek ima veću dijagonalu) ma šta se odlučio pogledaj obavezno odnose rezolucije i osveženja
Moj predlog ako imaš mesta na stolu što veći CRT (obavezno ravan ekran)
Zavisi sta pripremas... Ja sam imao samsung 959NF i razocaro sam se kada mi je na crt-u puko pixel... Da, dobro ste culi :) Inace... Imas samsung tft p varijantu ali to zavisi koliko si ozbiljan u poslu. Definitivno je tft odluka. I samo samsung preko ERC- a jer daju do dva mrtva pixela! Ovi ostali peru ruke i zaebavaju te do 10 komada... Mislim, bezobrazluk cist... Ako ne mogu da garantuju da ce proizvod u garantnom roku da radi kako je propisano - nek prave mixere i usisivace dok savladaju...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.