Kakvo je vaše mišljenje o Palit 4830 kartici,dali je neko možda imao kakva iskustva sa ovom ili sličnom grafičkom istog proizvođača? Hteo bih da je kupim pa sam u nedoumici šta da radim?
Sjajna kartica. Zeru slabija od 4850 i dobro ohlađena. Ne može bolje za -+100e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ej hvala puno na brzom odgovoru,interesuje me smo kakav je Palit kao brend nisam nikad imao iskustva sa njihovim proizvodima? U svakom slučaju hvala na brzom odgovoru.
4830 je do imbecilnosti dobro izbalansirana kartica..kad pogledash cenu/kvalitet..ALI zashto Palit? za mene je Sapphire oduvek/zauvek [zna se] bio 1&only izbor ako je do ATI_GPUa.. a pre par meseci uveli su novu politiku da obaraju cene dosta ispod drugih, tako da je njihov 4830 bolji od MSI OC_a ili Palita..Dovoljno je da otklonish svaku sumnju ako potrazzish odgovor po raznim benchmark sajtovima...
Ne znam kakav je Palit, ali bih u svakom slucaju uzeo Sapphire kada je u pitanju ATI-jev GPU.... to je cisto moje misljenje, mozda je ta bolja od Sapphira
A ja misli da su mene zajebali! Salim se.... pa jes` 2 god... sta reci... ionako ces je menjati za godinu dana, pa nije ni bitno
:: Fucking Sapphire daje SAMO 2 GODINE GARANCIJE!!!! :: :: PS:Ili je to samo meni bitno? :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Matori ne shvatas me,ja licno nemam svoju kartu(duze od 2-3 meseca)jos od 7900GTO,ali je poenta da se ne bavi svako obrtanjem i da neko kupuje kartu da mu sluzi 1-2-3..godine a kad ti prodje godina i hoces da prodas mnogo bolje zvuci skoro dve godine od par meseci garancije.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: A ja misli da su mene zajebali :: Salim se.... pa jes` 2 god... sta reci... ionako ces je menjati za godinu dana, pa nije ni bitn :: :: :: :: :: Fucking Sapphire daje SAMO 2 GODINE GARANCIJE!!!! :: :: :: :: PS:Ili je to samo meni bitno? :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Salim se.... pa jes` 2 god... sta reci... ionako ces je menjati za godinu dana, pa nije ni bitno CORRECT_Answer...CLAPCLAP.Tako zbori moodar chovek.
PS:Ili je to samo meni bitno?? definitivno Ionako svi foroomi vrve od hiperaktvnih OC_Era koji vechito neshto tweekuju, pa planove qju kako da nadmashe sebe i druge a onda shvatish da im je stalo do gar.???boink,what`s wrong with the p!cture?? Kad redovito chachkash hardver..shvatish da onda sebi mozzesh uvek dopustiti swap_na novi GPU,jel da?
palit pravi mnogo kvalitetne karte.Hladne,dobre za oc i imaju dobro poredjane konverzatore.Ja se nisam dvoumio kad sam uzimao palit 9600gt. 4Palit_respect, svakako...ali neshto me kopka za to hladjenje, jer Sapphire sa svojom DualSlot coolerima ima maltene subZ-Temp. na Default vrednostima
hmmm pre verovatno i PowerColor..E, pa daaa...na TU zlicu treba staviti shapu
Ja uzeo bash SAPPHIRE Stabilna mi je na 731 za jezgro a oko 1960 za memoriju. Ima odlicno hladjenje
:: 4830 je do imbecilnosti dobro izbalansirana kartica..kad pogledash cenu/kvalitet..ALI zashto Palit? za mene je Sapphire oduvek/zauvek [zna se] bio 1&only izbor ako je do ATI_GPUa.. a pre par meseci uveli su novu politiku da obaraju cene dosta ispod drugih, tako da je njihov 4830 bolji od MSI OC_a ili Palita..Dovoljno je da otklonish svaku sumnju ako potrazzish odgovor po raznim benchmark sajtovima.. :: :: :: get on_log on / log off_get of :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.