imam neki stari PII i zelim ponovo da ga pustim u rad. interesuje me da li na njega mogu da povezem widescreen monitor? graficka je neka stara 32MB. da li to zavisi od graficke ili bez obzira na grafiku , uz odgovarajuce drivere, mogu da bez problema koristim widescreen sa starim PII?
e sada,koja je tacno graficka,ja znam da kod moje drugarice na geforce 4 nije hteo da stavi u rezoluciju monitor od 22` na 1680x1050,ali je imala neke matore drajvere,znaci te bi bi trebala 1440x900,ja mislim da bi radilo uz neke najnovije drajvere,cekej da ti jos neko drugi da odgovor!!!!
Bilo koja 32 MB kartica tera 2046 x 1536 bez problema. Don`t worry. Rezolucija se sa npr. power strip programom ili rivatunerom lako nabudži. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Kada sam otisao da pogledam neke monitore , rece mi covek prodavac, da widescreen verovatno nece raditi sa 32 MB !!! ??? (doduse tada nisam znao model kartice)
Kazi prodavcu da je shaban!!!. Meni na P2 350mhz i 4 mb grafickom radi 19` wide monitor...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Proverio sam, Riva TNT2 M64 !! :: :: MEDJUTIM... :: :: Kada sam otisao da pogledam neke monitore , rece mi covek prodavac, da widescreen verovatno nece raditi sa 32 MB !!! ??? (doduse tada nisam znao model kartice :: :: Sada sam u dilemi :) :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Gledaj, ja sam uvek vise verovao svom isqstvu, isqstvu GOMILE ljudi sa foruma i svojim ocima kada citam to nego prodavcu... Ponekad nemaju pojma o cemu pricaju... Tako da ako ti ljudi kazu furaj, onda furaj:D!!! PoZ
P.S. Mozda je mislio na izlaz, ako uzimas monitor sa HDMI ali i za to postoji konektor...
========== BLEJA:)))
:: Pa zato mi je i bilo cudno... Ovde mi ljudi kazu da moze, a lik od koga hocu da kupim sve to, kaze da ne podrzava wide.. :: :: :: ::
са том картицом сам терао мониторе на резолуцији 1680-1050 (подразумевана резолуција за мониторе од 20 и 22 цола), монитори од 19 цола раде на резолуцији 1400-900, па тек ту неће бити проблема. Све резолуције се односе на широке мониторе.
Aah..doobra stara riva tnt..ima sam nekad pro model, dobra kartica
Ajd uzdravlje :)
:: Proverio sam, Riva TNT2 M64 !! :: :: MEDJUTIM... :: :: Kada sam otisao da pogledam neke monitore , rece mi covek prodavac, da widescreen verovatno nece raditi sa 32 MB !!! ??? (doduse tada nisam znao model kartice :: :: Sada sam u dilemi :) :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.