jedno prosto pitanje planiram u februaru tj.za nedelju dana da idem u shop za tft pa me zanima da li NEC tft imaju ekstra sliku kao i n jihovi `rodjaci` na mob. telefonima iskreno trazio sam sharpov tft`ali kod nas ih skoro i da nema vazno mi je da tft ima istu ili bar slicnu sliku kao moj 793fx crt jer dosada sve tft koje sam video lg,samsung....izuzev wiewsonica imaju mutnu sliku od koje me posle par sati provedenih na radu sa njim posteno zabole oci i glava... preporuke su svakako dobrodosle budzet mi je 130-150e
To je super monitor, samo košta 350+ evra. Znam jer imam kući 970p. PVA panel košta.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Baci pogled na samsung 971 :: Devize devize bonda elem :: ::
TN panel svuda ima iste mane, a bacati pare na nesto sto nije PVA ili MVA je bezveze...mozes da das i za lux ViewSonic VX ili VG 250e i opet je isto kao i VA...placas samo dizajn...tako je uglavnom kod Smungsmunga...bacene pare...VS. Ja sam gledao Dell za 300e i ima iste boljke kao i svaki...gledao sam najpre VS pa u Dell, jedan pored drugog...isti djavo...i jedan i drugi isti uglovi gledanja, neuniformnost panela, probijanje osvetljenja...
A N G E L
:: e sad bas da je isti... :: :: Palit je zakon! :: :: :: a isti je kao i da uzmes T220 koji kosta 100e vis :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.