Imam gigabyte ga-8I945PLGE-RH maticnu ,stara je vec 3 godine>>zadovljan sam,e sad posto cu da kupim jednu od gore napomenutih.>imam jedan problem>>moja maticna je siroka 19cm>>a duzina ovih grafickih je vise???.>>jel to neki problem! HVALA!
WTF: kakve pa to veze ima??? Bitno je da li ce stati fizicki u kuciste a ne da li ce izvirivati...naravno posto vec imas PCIe x16 slot znaci da mora da stane na plocu...
A N G E L
:: Imam gigabyte ga-8I945PLGE-RH maticnu ,stara je vec 3 godine>>zadovljan sam,e sad posto cu da kupim jednu od gore napomenutih.>imam jedan problem>>moja maticna je siroka 19cm>>a duzina ovih grafickih je vise???.>>jel to neki problem :: HVALA ::
nemo to veze samo ti ubodi 4850,jer je bolji od 9800 i to dosta,po mogucnosti uzmi ASUS TOP 1GB ddr3 4850,GLACIATOR kuler,karta ubija,sve igre na ultra!!!!!!!!!
Radiće samo ako ti je postolje monitora duže od 1/16 dužine kabla tasature. Inače BSOD odma. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa ako ti je toliko stalo do duzine,jedna od ovih sto ja prodajem ima naj kraci PCB(21cm) od svih 4850-ki.Pa ako te interesuje javi se na mail. `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ne brini zbog duzine kartice vazno je da moze lepo da ti stane u kuciste....a sto se tice same kartice....uzmi 9800gt...geforce je uvek i u svakom slucaju bolja varijanta od ATI-ja jer je kompatibilnija sa igrama...a druga stvar 4850 je samo malo jaci od 9800 a mnogo vise kosta a sa 9800 sve isto mozes da igras na maximumu (naravno ako imas dovoljno jak procesor i brzu memoriju)
Ja stvarno ne znam zasto ljudi umisljaju da G92 chip (8800GT ili ti 9800GT) moze da se poredi sa ATI HD 4800 serijom ! Pa druze moj, 4830 usiva tu 9800GT a da ne pricamo o 4850 ! Ona je jaca i od 9800GTX kartice ! Jedino je 9800GTX+ jaca od 4850 karte, ali i za PLUS postoje lijekovi koji se zovu TOP, GS, TOXIC i td. !
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Ne brini zbog duzine kartice vazno je da moze lepo da ti stane u kuciste....a sto se tice same kartice....uzmi 9800gt...geforce je uvek i u svakom slucaju bolja varijanta od ATI-ja jer je kompatibilnija sa igrama...a druga stvar 4850 je samo malo jaci od 9800 a mnogo vise kosta a sa 9800 sve isto mozes da igras na maximumu (naravno ako imas dovoljno jak procesor i brzu memoriju :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.