Pitanje je koja bi graficka karta bila adekvatna E8200 procesoru u rezoluciji 1440 x 900. Bitna je i cena, ne bih davao vise od 10000-12000 RSD, pa ako je ikako moguce naci tako nesto (novo) do te sume. Crveni ili zeleni, svejedno je, nemam predrasuda, samo su performanse bitne... & grejanje & buka & overclocking, naravno!
Može i Asus EN9800GT TOP i Gainward BP9800GT. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Striktno Palit, ili moze i neki drugi proizvodjac? Negde sam procitao da ima bucan cooler. Hvala na odgovoru u svakom slucaju :: :: :: :: :: :: Palit 9800GT :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Samo što je on malo preko 13000. Mada i ja bi pre njega uzeo da je dao 13K granicu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Gainward 4850 dual slo :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Samo što je on malo preko 13000. Mada i ja bi pre njega uzeo da je dao 13K granicu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Gainward 4850 dual slo :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: Dajem je ja za 11.5 :: :: PS:Samo ne G92 ako boga znas :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Samo što je on malo preko 13000. Mada i ja bi pre njega uzeo da je dao 13K granicu :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Gainward 4850 dual slo :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ::
Jesi li ti nekad cuo da se konju ne gleda u zube.?,zato sto se time bavim.
PS:Ja koristim Gigabyte 4870X2(mada ce i ta na tender)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: A što je prodaješ kad je tako dobra? :: :: :: :: Dajem je ja za 11.5 :: :: :: :: PS:Samo ne G92 ako boga znas :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: Samo što je on malo preko 13000. Mada i ja bi pre njega uzeo da je dao 13K granicu :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gainward 4850 dual slo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
i to ovako lajicki,a gde je 800 strim procesora,1 TFlolps,za generaciju noviji cip.....
Cisto da covek ne pomisli da je to nase subjektivno misljenje.
:: :: 4850 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Koja je brža? To bi moglo da mi razreši dilemu.
Ali koji proizvodjač? Neki sa dobrim fabričkim hladjenjem, da ne bih morao da ga menjam.
:: :: 4850 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Koja je brža? To bi moglo da mi razreši dilemu.
Gainward GS ili Sapphire Toxic. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ali koji proizvodjač? Neki sa dobrim fabričkim hladjenjem, da ne bih morao da ga menjam :: :: :: :: :: :: 4850 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Koja je brža? To bi moglo da mi razreši dilemu.
:: :: Gainward GS ili Sapphire Toxic :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ali koji proizvodjač? Neki sa dobrim fabričkim hladjenjem, da ne bih morao da ga menjam :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 4850 :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koja je brža? To bi moglo da mi razreši dilemu.
K@d je b@l nek je troš@k. Ja bi dao za Toxic, ne bi žalio, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: i 15K-16K :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Gainward GS ili Sapphire Toxic :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Ali koji proizvodjač? Neki sa dobrim fabričkim hladjenjem, da ne bih morao da ga menjam :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 4850 :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koja je brža? To bi moglo da mi razreši dilemu.
Eto ti coveka,ja pokusavam da uvalim robu sto mi je preostala a ti me sabotiras.
Just Kidding!!!
:: :: K@d je b@l nek je troš@k. Ja bi dao za Toxic, ne bi žalio :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: i 15K-16K :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: Gainward GS ili Sapphire Toxic :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ali koji proizvodjač? Neki sa dobrim fabričkim hladjenjem, da ne bih morao da ga menjam :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 4850 :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koja je brža? To bi moglo da mi razreši dilemu.
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.