Drugar hoce da proda ovaj monitor. Ima ga oko 1,5-2 godine. Slika na njemu je odlicna, nema mrtvih pixela, ali mu je odziv 16ms. Posto uglavnom komp koristim za igre, interesuje me da li su ti tzv. duhovi vidljivi, tj. da li je to toliko primetno? On kaze da nista neobicno nije primetio, ali jedino sto on igra jeste WoW, a ja igram sve zivo.
Povoljna okolnost je sto bih ga dobio za male pare i plus bi me cekao za kintu, a jedva cekam da se otarasim ovog mog samsunga CRT-a (otpadose mi ochi)
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Re: polovni tft monitor SONY SDM-S95A. Sta da radim?
22.01.2009. 23:22
status: user broj poruka: 3053
Ja sam video kod komsije na monitoru od 25ms da COD 4 radi normalno...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Drugar hoce da proda ovaj monitor. Ima ga oko 1,5-2 godine. Slika na njemu je odlicna, nema mrtvih pixela, ali mu je odziv 16ms. Posto uglavnom komp koristim za igre, interesuje me da li su ti tzv. duhovi vidljivi, tj. da li je to toliko primetno? On kaze da nista neobicno nije primetio, ali jedino sto on igra jeste WoW, a ja igram sve zivo :: :: Povoljna okolnost je sto bih ga dobio za male pare i plus bi me cekao za kintu, a jedva cekam da se otarasim ovog mog samsunga CRT-a (otpadose mi ochi) :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we lie
Ja mislim da neces imati problema, ali preporucio bih ti da ga prwo probash i nemoj da dajesh vise od 50e, zato sto za skoro 90e imash ASUS 19` wide now.... pozdrav
I sta da radi sa 19w??? To ti je kao rolna filma, tanko a dugacko, bez 22 nista...pa nisu za dzaba 4:3 od 19` 50e skuplji. Taj Sony vredi bar 75e ako ne i celih 100e ako neko naleti jer je to Sony, iako je malo tromiji, nekih 8ms bi bilo idealno da ima...
A N G E L
:: Ja mislim da neces imati problema, ali preporucio bih ti da ga prwo probash i nemoj da dajesh vise od 50e, zato sto za skoro 90e imash ASUS 19` wide now.... pozdra :: :: ::
Upravo tako Machine-o :) Nikada ne bih uzimao 19` wide. Minimum 22. Ma meni je ova velicina za igre taman, bas zato sto je 4:3 (ustvari, valjda je to 5:4), samo, posto nemam iskustva sa tft monitorima, brine me tih 16ms. Mada, po vasim komentarima, rekao bih da to i nije toliko primetno.
Znam coveka dobro i znam da me ne bi zajeb`o za monitor.Cak mi je rekao da mu sam kazem cenu, jer njemu kinta nije problem (kao sto je meni). Prodaje ga iskljucivo zbog kupovine novog i veceg monitora .
@Machine
Super sto si mi rekao koliko otprilike vredi ovaj monitor, posto nisam imao predstavu. Razmisljao sam da mu ponudim od 60-80 evra.
Sad cu ga `bacim` u `Procenite koliko vredi` :)
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
:: I sta da radi sa 19w??? To ti je kao rolna filma, tanko a dugacko, bez 22 nista...pa nisu za dzaba 4:3 od 19` 50e skuplji. Taj Sony vredi bar 75e ako ne i celih 100e ako neko naleti jer je to Sony, iako je malo tromiji, nekih 8ms bi bilo idealno da ima.. :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Ja mislim da neces imati problema, ali preporucio bih ti da ga prwo probash i nemoj da dajesh vise od 50e, zato sto za skoro 90e imash ASUS 19` wide now.... pozdra :: :: :: :: :: ::
Imao sam prvi Samsung 17` incha koji se pojavio..medju prvim TFT monitorima..Odziv mu je bio 16ms..Nisam primetio ni jedan duh ni u igrama a ni u filmovima..Mozda sam ti pomogao a mozda i nisam... E sad ne znam zasto sam ovo rekao al ne skodi,a cim ne skodi znaci da koristi
I Want to believe - The truth is out there
:: Upravo tako Machine-o :) Nikada ne bih uzimao 19` wide. Minimum 22. Ma meni je ova velicina za igre taman, bas zato sto je 4:3 (ustvari, valjda je to 5:4), samo, posto nemam iskustva sa tft monitorima, brine me tih 16ms. Mada, po vasim komentarima, rekao bih da to i nije toliko primetno. :: :: Znam coveka dobro i znam da me ne bi zajeb`o za monitor.Cak mi je rekao da mu sam kazem cenu, jer njemu kinta nije problem (kao sto je meni). Prodaje ga iskljucivo zbog kupovine novog i veceg monitora :: :: @Machin :: :: Super sto si mi rekao koliko otprilike vredi ovaj monitor, posto nisam imao predstavu. Razmisljao sam da mu ponudim od 60-80 evra. :: :: Sad cu ga `bacim` u `Procenite koliko vredi` : :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: I sta da radi sa 19w??? To ti je kao rolna filma, tanko a dugacko, bez 22 nista...pa nisu za dzaba 4:3 od 19` 50e skuplji. Taj Sony vredi bar 75e ako ne i celih 100e ako neko naleti jer je to Sony, iako je malo tromiji, nekih 8ms bi bilo idealno da ima.. :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: Ja mislim da neces imati problema, ali preporucio bih ti da ga prwo probash i nemoj da dajesh vise od 50e, zato sto za skoro 90e imash ASUS 19` wide now.... pozdra :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sony - Eizo, su monitori koji su ipak na malo visem nivou od svih koje obicni smrtnici uzimamo, tako da tih 16ms na Sony-evom panelu ne bih trebalo toliko da se primecuje!
Ali iz iskustva znam, da je na nekim modelima drugih proizvodjaca, cak i pri deklarisnaih 2ms bilo duhova da se nagledas, ...na zalost ne mogu da se setim site gde imas direktno poredjenje odredjenih monitora, tj panela koriscenih, bukvalno slike sa najboljim i najgorim odzivom, iz svih uglova itd.
Uzmi tog Sony-a, mada kao sto je Plamen ^^ rekao, prvo ga pogledaj uzivo, i neces brinuti!
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.