LIk iz krusevca uvezo grafe club3d 4850 i sapphire i club3d 4850 oc! Prva prodaje za 100e ,a drugu za 120e>>ako se nesto zezne vraca pare>>>sta mislis o tome Druga stvar>Posto je 4850 dosta duza od 8600gt plasim se da ce da smeta sabirnici koja povezuje citac i maticnu>>>jel to neki problem ili jok HVALA zA SVE BAXE!
Ovog lika iz Kr.,necu komentarisati(ne mislim lose),a sto se 4850 tice ona ti je kraca od full ATX ploce i jedini nacin da te zeza(nikako da ne moze)je da imas pata citac.Ako je takva situacija mislim da je taj upgrade jedan od naj jeftinijih i dobro ce ti doci.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: LIk iz krusevca uvezo grafe club3d 4850 i sapphire i club3d 4850 oc :: Prva prodaje za 100e ,a drugu za 120e>>ako se nesto zezne vraca pare>>>sta mislis o tom :: Druga stvar>Posto je 4850 dosta duza od 8600gt plasim se da ce da smeta sabirnici koja povezuje citac i maticnu>>>jel to neki problem ili jo :: HVALA zA SVE BAXE ::
Kakav lik ..ti se ovde samo sa Bax-om dopisujes ? cemu i nova tema ..? Jel sam lepo pitao koju rezoluciju koristis jer ako si na nekoj nizoj proc. ima sasvim lepo da ti koci grafiku (4850) a ti nista ..
4850 bez (k)arancije za 100e, soper. Ja bi uzeo. Club3D je na losem glasu ..rekao bih da je ovo `svako prica svoje` mada i ja sam imao loseg iskustva sa njima ..
Ovo duze-krace-oce-nece nista ne razumem na sta se misli ..
Bez uvrede ali zar ne mozes da pitas sve u jednoj temi nego otvaras 10 tema...Imas svoju temu koja je slicna sa ovom (vezana je za graficke karte pa dolje pitaj sta te sve interesuje)...Nego ovako je totalno glupo da otvaras 10 tema bezveze...
Covece pa i ja sam iz KS-a. Ja ti ne bih preporucio da uzimash to ako nema garanciju. Uzmi ko covek GIGABYTE 9800GT OC 512MB GDDR3 ili MSI 4830 OC 512MB GDDR3 za 110e + imash garanciju 2-3godine... pozdrav za drugara iz KS-A!!!!!
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.