KONAČNO!!!! Rešen problem BSOD ati3duag.dll za agp karte (XPSP2)
STRANA 1 OD 1
bamby80
KONAČNO!!!! Rešen problem BSOD ati3duag.dll za agp karte (XPSP2)
22.01.2009. 16:46
T14782
status: user broj poruka: 8
Posle vise od mesec dana googlanja i chira na zeludcu konacno sam resio problem sa dosadnim BSOD ERROR/BSOD 0x7F i ERROR/BSOD 0x8E izostavio sam silne nooole, i onog BSOD (pucanje fajla ati3duag.dll,...). Elem, momci sa one strane bare su malo dublje ushli u tu problematiku `Mogu slobodno reci frikovi ali im skidam kapu`. Sta sam ja uradio. Ovo vazi za one koji imaju via chipset i amd procesore za ostale nisam siguran da li radi molim Vas testirajte pa javite Cista instalacija Winxp sp2 Instalacija drivera za plocu sa diska koji ste dobili uz nju Instalacija dx poslednji update Instalacija ati 8.12 drivera bez ccc Instalacija winxp updeta sa datog linka skinita file ati3duag.dll. restart i bootovanje u safe modu u folder D:WINDOWSsystem32 iskopirati modovan ati3duag.dll prethodno sacuvajte stari negde Reboot system To vam je to Nadam se da sam nekome pomogao (vala sebi jesam) zao mi je sto nemam resenje za korisnike ati PCI-e kartama Pozdrav! http://ahaportal.com/patched_xp_8.12_new.zip win update WindowsXP-KB900485-v2-x86-ENU i WindowsXP-KB920872-x86-ENU
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.