pokusao sam da instaliram nowi everest ultimate edition i prijavio mi nod32 da ima virus ja pokusam da ga ugasim i resrartujem komp i pojavi mi se zuti trougao a u njemo znak uzvik i kada udjem u to otvori mi stranu na netu ANTISPY KNIGHT..............sta znaci to i jer mogu nekako da ga se resim???
to je bezopasan trojanac koji samo pokusava da ti `izmuze` pare tako sto ce ti nuditi kojekakve gluposti koje ce ti `popraviti` komp i koje se naravno placaju. Malwarebytes Anti-Malware uspesno otklanja tvoj problem!!!
hvala doco....nego jer mogu da ga ocistim pomocu noda ili da skinem taj malwarebytes Anti-Malware......on kaze kao da je naso 946virusa a komp sam skoro uzeo pre jedno 15dana i nikakvih problema nisam imao
Nema 964 virusa budi siguran!!! Imas samo jednog trojanca,a njegova glavna uloga je da ti izbacuje LAZNA obavestenja kako imas gomilu virusa,i da treba da na tom sajtu gde te baci platis nesto tamo,da bi se resio tih `964 virusa`. Nod ti nece pomoci,jer da je mogao nod bi sprecio tog trojanca da ti udje u komp. Malwarebytes,update i FULL SCAN...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: hvala doco....nego jer mogu da ga ocistim pomocu noda ili da skinem taj malwarebytes Anti-Malware......on kaze kao da je naso 946virusa a komp sam skoro uzeo pre jedno 15dana i nikakvih problema nisam ima :: :: ::
Antivirus mi je nod32 v2.7 i za 6 meseci od kad imam ovu kombinaciju nemam ni jedan trojanac skeniram sa njima 1 nedeljno ili 1 mesecno u zavisnosti gde idem po netu :D
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.