Ovako posto imam neke planove da uzmem nov monitor razmisljam da li je bolje uzeti recimo fullhd LCD TV i da ga okacim na zid ili da kupim Samsung T220, posto sam obozavaoc strategija, da li ce mi trebati vise vremena da predjem od jedne do druge ivice misem na LCD TV-u ili monitoru u odnosu na recimo neki monitor 17-icu.
Moj ortak je komp povezao na SAMSUNG 40`` rezolucija 1366x720.Ja lično sam mislio da će imati pono kockica,ali slika je kristal.Strategije ne igram ni ja ni on,ali PES....NEMA BOLJE
za pes 2009 je extra imati veliki lcd.Ja sam na mojoj 32` LCD Sharp jednom povezao komp sa njim i malo probao da igram pes 2009,slika je stvarno fenomenalna ko da si ti na tekmi.A za strategije,pucacine,avanture.....je 22` monitor taman.Meni je ruzno igrati na 32` takve igrice.
LG LCD TV 37LG5500, kosta oko 70k jeste stvar keva, ali ipak cu ja taj T220 realnije mi je to, a kad kupim LCD TV onda cu da pravim cuda po kuci, za PES i WOW jeste LCD ali za Crysis nije em zbog performansi em zbog velicine likova u igri, a za strategije takodje nije nista posebno. Hvala u svakom slucaju!
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.