`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kao da je nesto posebna u odnosu na ostale X2 karte.. :: :: Bolje da si napisao, ovako ne treba da izgleda gamerska karta.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
slazem se! gtx295 ne moze da se poredi sa tom kartom...
prvo - sto je nVidia (ovo je `malo` subjektivno) drugo - pristupacnija je novcano (mala je razlika ali je i dalje ima) trece - pokidala je na testovima (test imas na extremetech.com)
Ljudi nisam malouman i nije mi bila namera da poredim karte.Vec mi se sam izgled i sistem hladjenja opasno svidja.Kada smo vec kod nVidie na kojim temp shljaka GTX295?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
ma ok prijatelju nemam ja nista protiv 4870x2, cak sta vise ona mi je zapala za oko kad sam citao neke testove bio sam odusevljen, ali sam posle toga naisao na link iznad... pogledaj pa proceni :) dal izgled i hladjenje presudju.
:: Mene samo malo naslov zbunjuje :: Kakva je to gamer-ska karta?Zar nisu sve namenjene za igre? :: :: Naslov si trebao da stavis `Karta za entuzijaste` a ne gamer-ska karta jer je kontradiktorno :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
:: Toplota druze :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Mene samo malo naslov zbunjuje :: :: Kakva je to gamer-ska karta?Zar nisu sve namenjene za igre? :: :: :: :: Naslov si trebao da stavis `Karta za entuzijaste` a ne gamer-ska karta jer je kontradiktorno :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Fantastično izgleda. A i onaj X2 je turbo - ohlađen, što i zaslužuje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma da prosek,.. Evo jedna profesionalna,jest da nije od novijih ali ko voli ATI-look :: :: :: :: http://cfs6.tistory.com/image/11/tistory/2008/04/01/21/20/47f228826554 :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Kao da je nesto posebna u odnosu na ostale X2 karte.. :: :: :: :: Bolje da si napisao, ovako ne treba da izgleda gamerska karta.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: :: Fantastično izgleda. A i onaj X2 je turbo - ohlađen, što i zaslužuje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma da prosek,.. Evo jedna profesionalna,jest da nije od novijih ali ko voli ATI-look :: :: :: :: :: :: :: :: http://cfs6.tistory.com/image/11/tistory/2008/04/01/21/20/47f228826554 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Kao da je nesto posebna u odnosu na ostale X2 karte.. :: :: :: :: :: :: Bolje da si napisao, ovako ne treba da izgleda gamerska karta.. :: :: :: _________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Ovo je naravno najmerodavniji komentar jer od dugogodisnjeg ATI korisnika Jeste chuli deco? __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Fantastično izgleda. A i onaj X2 je turbo - ohlađen, što i zaslužuje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma da prosek,.. Evo jedna profesionalna,jest da nije od novijih ali ko voli ATI-look :: :: :: :: :: :: :: :: http://cfs6.tistory.com/image/11/tistory/2008/04/01/21/20/47f228826554 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Kao da je nesto posebna u odnosu na ostale X2 karte.. :: :: :: :: :: :: Bolje da si napisao, ovako ne treba da izgleda gamerska karta.. :: :: :: _________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Jabogme !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ovo je naravno najmerodavniji komentar jer od dugogodisnjeg ATI korisnika :: Jeste chuli deco :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Fantastično izgleda. A i onaj X2 je turbo - ohlađen, što i zaslužuje :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Ma da prosek,.. Evo jedna profesionalna,jest da nije od novijih ali ko voli ATI-look :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://cfs6.tistory.com/image/11/tistory/2008/04/01/21/20/47f228826554 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: Kao da je nesto posebna u odnosu na ostale X2 karte.. :: :: :: :: :: :: :: :: Bolje da si napisao, ovako ne treba da izgleda gamerska karta.. :: :: :: :: _________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: ::
4870 X2 je bolesno brza i kvalitetna kartica, priznali to neki ili ne. Imao Matrox, ATi ili nVidia karticu (a imao sam sve to po nekoliko puta), rekao bi to opet. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Obzirom da si ti King of PC Berza ja cu sve da uzmem zdravo za gotovo ,sve sto kazes...
U stvari cekacu naseg Cara Machine-a da on da svoj konstruktivni odgovor pa cu onda da znam na cemu sam..
Samo da ne bude od onog bolesno brza da ostane samo bolesno
I Want to believe - The truth is out there
:: :: 4870 X2 je bolesno brza i kvalitetna kartica, priznali to neki ili ne. Imao Matrox, ATi ili nVidia karticu (a imao sam sve to po nekoliko puta), rekao bi to opet :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Evo za Batija i za Irca jedna lepa slicica :: :: :: :: http://img104.imageshack.us/my.php?image=lepoticaizvereg9.jp :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Lepa ti fotka,pa za sada je garant bolesno brza od tvoje.Sto se 295 tice,prijatelju moja je procena da ces u njenoj brzini uzivati jos plafon par meseci(dok ti ATI opet ne digne tlak).Ja sam stvarno vise ocekivao od toliko pompezno najavljivane zelene perjanice.
:: Ma oket nemoj se bre nerviras. :: :: Obzirom da si ti King of PC Berza ja cu sve da uzmem zdravo za gotovo ,sve sto kazes.. :: :: U stvari cekacu naseg Cara Machine-a da on da svoj konstruktivni odgovor pa cu onda da znam na cemu sam. :: :: Samo da ne bude od onog bolesno brza da ostane samo bolesno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: 4870 X2 je bolesno brza i kvalitetna kartica, priznali to neki ili ne. Imao Matrox, ATi ili nVidia karticu (a imao sam sve to po nekoliko puta), rekao bi to opet :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Evo za Batija i za Irca jedna lepa slicica :: :: :: :: :: :: http://img104.imageshack.us/my.php?image=lepoticaizvereg9.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ti bas nikad ne mozes da budes opusten i uvek si u fazonu `ATI - AMD vs Untouchable ` Daj nekad malo iscooliraj,udri brigu na veselje,ne valja ti to..Eno bas je DaOzdravljenko lepo objasnio kako da se oslobodi stresa..Trebalo bi da se udruzite pa zajedno na jedno opustanje
E stvarno ne znas za salu Nemoj da ti zeleno smeta - zeleno je odraz prirode
:: Lepa ti fotka,pa za sada je garant bolesno brza od tvoje.Sto se 295 tice,prijatelju moja je procena da ces u njenoj brzini uzivati jos plafon par meseci(dok ti ATI opet ne digne tlak).Ja sam stvarno vise ocekivao od toliko pompezno najavljivane zelene perjanice :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` ::
Ajde Kuljer Master-u deder da vidim i to cudo ..Postavaljaj dok sam jos pri svesti
:: Pa kuliram matori nego sta radim,doduse malo direktnije kuliranje.Sad cu da bacim novu temu pa mi reci sta mislis(jes da nije tvoj fah :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
:: Ti bas nikad ne mozes da budes opusten i uvek si u fazonu `ATI - AMD vs Untouchable :: Daj nekad malo iscooliraj,udri brigu na veselje,ne valja ti to..Eno bas je DaOzdravljenko lepo objasnio kako da se oslobodi stresa..Trebalo bi da se udruzite pa zajedno na jedno opustanje :: :: E stvarno ne znas za salu :: Nemoj da ti zeleno smeta - zeleno je odraz prirode ::
D*mb:Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa... GLiar:A jel moze joga? D*mb:Aromaticni cajevi takodje dosta pomazu, kako sam cuo... GayL:Ja sam cuo da etericno ulje pomaze..Smanjuje napetost i opusta odredjene delove tela ali ne i mozak.
Mislim ljudi ja ne znam kako ovo vama zvuci,ali definitivno no.1 gej flert na ovom forumu.
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.