E sada treba mu nova grafa i giga rama. Dajte neki savet za grafu? konfa je krs ali sta da se radi. Komsija zapeo pa ne pusta. I dokupice jos 1 GB rama.
Radeon je slabiji od tog 7600GT ali 3850, je negde malo bolji od 8600GT. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Hajduk :: :: :: 9600pro 128MB imas ih za 20e ili 7600GT 256MB za nekih 40e. Neka stavi 1GB DDR-400 a izbaci tih 256 DDR-33 :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: Tako sam i mislio ali sta mislis o radeonu 3650. E da i mislim da ploca podrzava ddr-333 samo.
Reko da ublažim malo da mi ne odšrafe glavu ovde. Ali, ok, briše patos sa njom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: @Ba :: 3850 je dosta bolji od 8600GT i GTS,ali ima napajanje od 300W i ako nece i njega da menja neka se drzi 128 bitnih kartica ::
Sta god da stavi na taj celeron nece mu vredeti,a gledajuci celokupnu mašinu u obzir dolaze Radeoni 9xxx ili plafon 7600 GT prem da nije naveo koje je napajanje.Sve ostale(navedene) karte su cisto bacanje para jer nema šanse da ih ta mašina iskoristi.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ma, dajte ljudi, Celeroni su mama od procesora. Mogu da rade i na 10GHz, i opet će biti teški šit. 3850 je veoma poželjna karta, ali nema teorije da je iskoristiš u potpunosti pored tog celerona. Znači, poslušaj Ishmerisha, i to ti je to.
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.