Imam Power Color 4870 i zeleo bih da montiram Accelero S1 Rev. 2 sa turbo modulima. Dali moze to na ovu kartu da se montira ili ne. Drugar je uzeo gigabite 4850 i jedva je uspeo da montira.
onda mozes. Ja sam montirao isto na 4850 i nije bilo komplikovano uopste...
Samo da ti napomenem, ako budes kupovao, gledaj da u kutiji postoji onaj deo za hladjenje VRM-a ili kako se vec zove, jer kod ovog kulera sto sam ja kupio taj deo nije bio... Izgleda da je to neka serija malo ranije, iako na kutiji pise isto Accelero S1 Rev. 2...
Super Mrki posto mene muci temp grafe a imam gigabite 4850 sa pasivnim hladjenjem i zelim da dodam kuler kazi mi kako ti se pokazao ovaj kuler i vredi li ga pazariti koliko ti je spustio temp ima li ovaj kuler negde u BGD i gde po kojoj ceni e da sad primetih ovaj link pokazuje kuler sa Heat Pipes hladjenjem jel ti imas ovaj kuler ili onaj drugi sa dva venta tj. twin turbo
I ja sam imao problem s hladjenjem, jer mi je kartica radila na idle 80, load od 90-95... Sa kulerom, bez ventilatora, sada radi idle 49, load do 65, a posto sam stavio jedan mali fan, 92mm cini mi se, temperatura je pala na 34 idle i load od 42 do 46, sto je neverovatno malo. Kada je temperatura u sobi 26 stepeni, sto je sinoc bilo, idle skoci na 36, a load isto od 42 do 46.. Shaderi i memorija su malo topliji, od 40 do 50 (idle - load)
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.