posto ti hvalis AMD i ATi posebno 780G, u pitnaju je J&W 780G ploca sa 128MB DDR2 SidePort memorije (64bit) i int. ATI HD3200. Ako se ubodu 2x1GB u DualChannel mode (128bit) ima mogucnost da koristim int. memoriju + sistemsku, samo sistemsku ili samo integrisanu. Zanima me moze li se dobiti 128bit VPU-MEM, tj. koliko bita ka memoriji ce ATI 3200 imati u najboljem slucaju i u kojoj je klasi ova integrusa???
Inace ova ploca nije losa, bolja od Biostar, MSI i GA te klase. Naponska sekcija je 4-fazna, tvrdi elektroliti a ostatak su pristojni SamXon kondenzatori. Ima 7-segmenti dijagnosticki panel, Azalia ALC888...BIOS je nakrcan opcijama za OC...ploca je za sada stabilna i bez bugova...ovih par sati. Ima DVI i HDMI, kosta 60e i ima sve kablove, sve to na LC420HC napajanju, 2x1GB Apacer AM1 DDR2-800...flashovan najnovi BIOS
ploca nudi daleko vise od ostalih integrisanih + 3god.gar. tako je za JW-IP35-PRO 60e a vredi 100e. Izrada nije kao kod Asusa ali je ovo ipak uATX pa se ne moze ocekivati da ima vrhunske komponente kao full ATX, ali bolje nego ostale te klase
inace ta fima je nekad radila ploce za dfi lanparty tako da bi trebalo da je dobra vidim da im sajt nije nesto ali planniram da u skorije vreme uzmem neku njihovu plocu za probu tako da bi bilo lepo da postujes tvoje utiske nakon nekog koriscenja
Ta integrusa je sastavni deo chipseta ,isto kao sto je slucaj sa 690 g ,790 gx itd.To je neka AMD strategija kad kupujes plocu da ne moras da kupujes i graficku.Integrisanu grafiku stavljaju i u vrhunske chipsetove kao sto je slucaj sa 790 gx .Kad zabodes graficku u pci e slot ,sistem sam iskljuci automatski tu integrisanu kao da nije ni postojala.Hd3200 je vise za multimediju ,manje za jace igrice.
:: inace ta fima je nekad radila ploce za dfi lanpart :: tako da bi trebalo da je dobra vidim da im sajt nije nesto ali planniram da :: u skorije vreme uzmem neku njihovu plocu za prob :: tako da bi bilo lepo da postujes tvoje utiske nakon nekog koriscenja
:) nisi se dao prevariti. Kapiram da moze 64bit iako je logicnije da deli buswidth sistemske (jer njoj pristupa) ali je ocito chip ogranicen jer bi bio u klasi 3400/3600. Ali GPU-z javlja 32bit?!?!
Video Card Stabilty Tester je stavio u poen kao i 8400GS i HD2400. Dakle, sta se realno moze igrati na 128x1024 sa ovom SM 4.0 kartom sa 64bit i 128MB DDR2???
A N G E L
:: Ta integrusa je sastavni deo chipseta ,isto kao sto je slucaj sa 690 g ,790 gx itd.To je neka AMD strategija kad kupujes plocu da ne moras da kupujes i graficku.Integrisanu grafiku stavljaju i u vrhunske chipsetove kao sto je slucaj sa 790 gx .Kad zabodes graficku u pci e slot ,sistem sam iskljuci automatski tu integrisanu kao da nije ni postojala.Hd3200 je vise za multimediju ,manje za jace igrice.
Da dodam na njoj je AMD64 X2 5000+ au BIOSu se moze cak i overclockovati integrusa a proc i bridgevi imaju podesavanja za napone, taktove i mnozioce...
A N G E L
:: Zar je moguće da J&W ploče prodaje samo jedna prodavnica u Srvbiji? Tako kaže PCBerza... :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
Malo ljudi još zna ovde za tu firmu. Toliko toga prosečnog, dobrog i odličnog se ovde ne uvozi. Verujem da će to vremenom promeniti, J&W nije loš uopšte. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Zar je moguće da J&W ploče prodaje samo jedna prodavnica u Srvbiji? Tako kaže PCBerza... :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
Na primer virtual tenis 3 radi na 1280X1024 na medium bez frke , radi cak i noci prin of persia na 1024X768 na low bez frke videcu jos za neke igre i za 3d mark pa javljam...
:: posto ti hvalis AMD i ATi posebno 780G, u pitnaju je J&W 780G ploca sa 128MB DDR2 SidePort memorije (64bit) i int. ATI HD3200. Ako se ubodu 2x1GB u DualChannel mode (128bit) ima mogucnost da koristim int. memoriju + sistemsku, samo sistemsku ili samo integrisanu. Zanima me moze li se dobiti 128bit VPU-MEM, tj. koliko bita ka memoriji ce ATI 3200 imati u najboljem slucaju i u kojoj je klasi ova integrusa??
Nema sanse...Moci ce da prigrabi isto koliko i pre tj. 64 bita...Cak i ako bi promenio sam bios mislim da ne bi mogao to da izvedes,jer je ta grafika hardverski napravljena da uzima 2^64 bez obzira da li cita 128 ili 64 bitni modul. Mada moram da priznam da si sve to lepo smislio...Svidja na koji nacin razmisljas...Pokuaj `premoscavanja` memorijskog kontrolera...Zvuci zanimljivo i definitivno originalno...
Vidi ovako... Taj PIN je zesce sranje od firme, pa oni uvoze sve sto je dzaba a prodaju kako kome i na foru. Ajde sto je dzaba nego sto ga uvoze samo dok je dzaba. Oni su ti zastupnici za sve sto traje dve godine i kraj, stalno nesto saraju ili su toliko neozbiljni da ih stranci vrlo brzo otkace kao totalne amatere. Jedno vreme su bili glavni za LiteON kad za godinu dana skoro da ga ne spominju, Soltek je nazalost pukao ali je kod njih i on igrao samo jedno leto. Hansol monitori slicna prica... ...a prica se nastavlja, i nastavlja, i nastavlja...
Moje licno naravoucenije je da treba biti jako oprezan sa onim sto uvozi PIN.
Ne kazem ja da J&W ne valja ali me brine klin koji moze da nam uvali PIN (nije kod).
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.