imam gigabyte ploču ga-ma78gm-s2h koja ima integrisanu grafičku karticu pa sam čitao na zvaničnom amd sajtu da može da se stavi u hybrud crossfire sa mojom ati 3870 .da li neko ima neka saznanja o tome i šta mogu time da dobijem u performansama
Ja nisam nigde na netu uspeo da nadjem potvrdu za vase tvrdnje.
Hybrid crossfire je moguce izvesti sa 780G i grafickim karticama iz serija HD2400 i HD3400. Nijedna kartica koju ste vi prethodno spomenuli nije iz ovih serija.
Mislim, šta briga Baksa sa hibrid krosfajr, kad ima 4850X2. Hibrid krosfajr služi da se integruša poveže sa nekom grafičkom iz beton lige, znači neka grafička sa 64-bitnom magistralom iz serija koje je Migosa naveo. Ne vidim zašto bih ja to radio sa mojom 3870.
Meaning ? Informaciju sam našao na nekom Review sajtu. Inače ni blesav ne bi 3870 budžio sa nekim integrisanim rešenjem. Da je bar 3850. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Mislim, šta briga Baksa sa hibrid krosfajr, kad ima 4850X2
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.