Imam sledecu konfiguraciju: INTEL Core2Duo E7300 GIGABYTE GA-P43-S3L 2GB DDR2 800MHz ASUS 9600GT 512MB WD 320GB SATA2 16MB LC Power GP 550W
Posto uzimam ovu konfiguraciju za koju dan, razmisljam o instalacije windows Viste, pa me interesuje da li ce ova masina bolja radite na Visti ili windows XP SP2? Gde ce bolje raditi igrice, da li se podrazumeva 20% gubitka jacine grafike pod Vistom? Racunar pretezno koristi za igrice...
Bila je.... ali je vise NEMAAAAAAAAAAAAAA za 100e nego za 130eeeeeeeeeee.... ja ovu sto sam bio naso rasprodata je.... pa sad moram da uzme za 100e ASUS 9600GT 512MB.... Pa VISTA SP1?????
Ljudi ovde u krusevcu uopste nam PALIT.... Ova ASUSOVA 9600Gt ima aktivno hladjenje i misli da ima kuler ZALMAN, ili slican tome... Da li bih mogo da je overklokuje sa 650/1800 na 700/2000 i kolika bi se grejala?
neki dobar link za ovaj win,neki sam uzeo,ali nije mi se nesto pokazao . Tnx :: :: Windows XP SP3 Januar 2009 edition :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ja bi proverio mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: neki dobar link za ovaj win,neki sam uzeo,ali nije mi se nesto pokazao :: Tn :: :: :: :: Windows XP SP3 Januar 2009 edition :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Brate jesi ti stvarno nesposoban ili se pravis lud?Kupujes slabiju karticu a za iste pare imas Gainward 9800 GT i Gainward 8800 GT brend koji je godinama bio poznat po svom kvalitetu kao proizvodjacu nVidia-inih kartica!I ti se sad tu dvoumis i trazis nekog Gigabyte koga sad nema pa sad hoces Asus i to 9600 GT!Ne razumem!!! I sve to kad poteras jos kroz Vistu ima da bude slow motion od frejmova!
I Want to believe - The truth is out there
:: Bila je.... ali je vise NEMAAAAAAAAAAAAAA za 100e nego za 130eeeeeeeeeee.... ja ovu sto sam bio naso rasprodata je.... pa sad moram da uzme za 100e ASUS 9600GT 512MB.... Pa VISTA SP1???? :: :: ::
Ne znam da li si primetio ali je u prethodnoj temi rekao da u Krusevcu nema da se kupi 8800GT a kao drugo 9800GT kosta 100 eura i ima da se kupi u Lithium OC House ali su oni u Beogradu...tako da i ta karta otpada...Zato je covek rekao da oce da kupi 9600GT....U svakom slucaju @Plamen ako kojim slucajem nadjes negde 9800GT ili 8800GT obavezno ih kupi jer su vrh karte....
Ljudi o tome vam pricas. Kod mene u krusevcu ima Gainward 9800GT 12800din, ta 8800Gt nema vise nigde, imala je do pre nekoliko dana u GIGATRONU po ceni od 100e, INNO3D 8800Gt OC isto je imala u PC Centru za 100e, sada je nema... Meni samo preostaje ASUS 9600GT, da sam iz BG-a sve bi bilo drugacije!!!
Izdanje je Microsoftovo, nije nLite budževina. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja sam vise za Untouched MSDN verziju Win xp sp3 barem dok ne izadje Win 7 final. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: :: :: Windows XP SP3 Januar 2009 edition :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Pa City Express ti nije skup...Ljudi salju svugde..
:: Ljudi o tome vam pricas. Kod mene u krusevcu ima Gainward 9800GT 12800din, ta 8800Gt nema vise nigde, imala je do pre nekoliko dana u GIGATRONU po ceni od 100e, INNO3D 8800Gt OC isto je imala u PC Centru za 100e, sada je nema... Meni samo preostaje ASUS 9600GT, da sam iz BG-a sve bi bilo drugacije!! :: :: ::
Gainward 8800GT vise nigde nema.... `bila je 100e` a i nije problem oko preuzimanja nego oko garancije, sta ako joj nesto fali, ja ponovo trebam da idem ili da je saljem za BG-u a tu su troskovi $$$....
To je sve stvar rizika koji se mora prihvatiti..A i za to su male sanse da se desi..E sad jedino ako si bas toliki baxuz 9800 GT je u stvari 8800 GT samo sto ima malo pojacanu naponsku sekciju i mozda se malo vise greje..Ali svakako je karta odlicna...
:: Gainward 8800GT vise nigde nema.... `bila je 100e` a i nije problem oko preuzimanja nego oko garancije, sta ako joj nesto fali, ja ponovo trebam da idem ili da je saljem za BG-u a tu su troskovi $$$....
:: :: Ja bi proverio mail :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: neki dobar link za ovaj win,neki sam uzeo,ali nije mi se nesto pokazao :: :: Tn :: :: :: :: :: :: Windows XP SP3 Januar 2009 edition :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
nek uzme covek ono sto ima kod njega da se kupi ni ja se ne bih bakcao sa post express i glupostima, ko da je 9800GT nesto revolucionarno jaca od 9600GT, ja imam 9600GT sve igre idu na max sa ili bez AA sem Crysis-a i GTA 4 u 1680x1050 i sve imaju bar 30+ frejmova. Sa 9800GT (8800GT) imao bi malo vise frejmova ali ne vredi se za to cimati.
:: bolja je 4-5frejma u igricama a skuplja 30e.Razlika izmedju 9600gt i 9800gt(8800gt) je ta sto 9600gt ima 64sp a 9800gt 112sp :: :: Palit je zakon! :: :: :: :: :: Pruzi se jos za tih 30 evra i kupi Gainward 9800GT...Svi govore da je karta extra neces pogrijesiti...a dosta je bolja od 9600GT.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.