Imam u kuci 2 LG monitora pa,ja koristim flatron L222WS ,a juce mi dosao W2234S,pa ako bi ste mogli da mi kazete koji da zadrzim jer moj je star oko 1,5godinu a ovaj ima 2meseca
Pufi,sve je to isto s*ranje... Oba spadaju u nizu klasu,neke preterane razlike u kvalitetu nema(osim sto tvoj sadasnji monitor ima losije uglove gledanja)tako da bi ja uzeo onaj koji je noviji,jos ako imas i pismenu garanciju za njega,pobedio si...Nema smisla juriti sad neku razliku u performansama kad su oba monitora jedni od najjeftinijih na trzistu.
NEKAKO MI JE LEPSA SLIKA NA starom monitoru,ja cu stari ipak da zadrzim,jer mi je novi na celokipnoj garanciji zajedno sa jednim kompom a ne mogu da odvojim garancije!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.